Arama sonuçları: *

1. G

GTA 5 FARKLI PC LERDEN HİKAYEYE DEVAM ETMEK

Herkese iyi akşamlar 2 farklı bilgisayarım var biri masaüstü biri laptop. İş yüzünden evden uzak kalıyorum bu yüzden laptoptan boş vakitlerimde gta 5 oynamıştım eve geldim masaüstüden devam etmek istiyorum bunu nasıl yaparım oyunu epic üzerinden almıştım.
  2. G

Witcher 3 gizli görev

Herkese merhabalar Acil yardima ihtiyacim var. Dün gece witcher oynarken skellige de yolun kenarında bir at arabası devrilmisti Geralt "etrafa baksam iyi olacak" gibi birsey söyleyince ne olduğuna bakmak istedim bende etrafı araştırırken yukarıdan Geralt a büyükçe bir kaya atıldı. (BU ARADA VE...
  3. G

Witcher 3 kılıç rün taşı

Merhabalar Oyuna yeni başladım fakat şöyle birsey var aslında istemediğim bir olay kılıca rün taşı eklediğimde kılıcın üzerinde renkli yazılar çıkıyor. Bu yazıları bunları kapatabilir miyiz bilen biri var mı acaba
  4. G

gog galaxy kütüphane

merhaba arkadaşlar bu gog u kullanan varsa yardımcı olur musunuz bana? bahse konu olan yerde satın almadığım yada hiç bir şekilde kütühaneme eklemediğim bir oyun var oyun ghost of thsushima agyet güzel bi oyun sevdiğim bi oyun fakat ben bu oyunu satın felan almadım bakmadım bile pc kullanıyorum...
  5. G

Korsan RDR 2'de DLSS'i nasıl aktif edebilirim?

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar nvidia rdr2 icin dlls güncellemesi getirmiş guncellemeyi yaptım fakat oyunda dlls yi açamadım yada menüden bulamadım oyun crackli onun için mi açamıyorum yardımcı olur musunuz?(kardeşim para ver orjinal al diye duyar kasmayin beyler param yok crackli oynuyorum)
Geri