Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

KINGDOM COME DELIVERANCE 2 CRACKLENDI !

Geçen seferki gibi kaynak niteliğinde olsun diye kıran gurubun ismini-cismini-sitesini paylaşmayacağım, uyarı veriyor moderatörler. Sadece kırıldığına dair resmi paylaşabilirim. Siteye girip baktığımda gerçekten indirme linklerini koymuşlar ve oyun kırılmış.
  2. Enivici Vokke

Horizon Zero Dawn'da sürekli ölüyorum

Oyunu geçen yıl indirdiğimde sürekli öldüğüm için silmiştim. Şimdi geri indirdim, bir görevde 2-3 tane robotu ındırmem lazım, ağzımı yuzumu kırıyorlar, üstelik easy seçeneğine getirdim oyunu. Zamanı yavaşlatıyorum, hassas noktasından okla vuruyorum %5 damage bile vurmuyor. İkisi gelip üstümde...
  3. Enivici Vokke

SPIDER-MAN 2 KIRILMIŞ

Çıktıktan sonra 1 saat içinde kırılmış sanırım. Kaynak: Silindi
  4. Enivici Vokke

SPOILER Dying Light 2 sonrasında ne oluyor? SPOILER

Benim sonumda Lawan fuzeler kalkmadan bombayla patlatıp şehri kurtardı, Hakon da Lawan'ı kurtardı. Mia'yı kurtardıktan 1-2 saat sonra öldü. Oyunun sonunda yüzümüzü güneşe verip arazide dümdüz yürümeye başladık ama Lawan da bize katıldı. Ama biz hastalıklıyız ve oyunun sonlarında sürekli zombiye...
  5. Enivici Vokke

SPOILER CYBERPUNK sorum var

Arkadaslar oyunun sonunda Arasaka beni tedavi etti uzayda. Ama tam olarak tedavi olamadım ve bilinçaltımı kopyalayıp farklı bir bedene aktarmayı teklif ettiler ben de ölmemek için kabul ettim. Sonra jenerik ve bitti oyun. Oyuna devam et deyince night city'de spawn oldum. Şimdi iyi hoş sonla mı...
  6. Enivici Vokke

Cyberpunk FPS'yi kısıtlamadığımda siyah ekranda kalıyor

Oyunu buglar yüzünden bırakmıştım, 1 yıl sonra geri deneyeyim dedim, FPS'yi 70-80'e kısıtlamadığım sürece oyunda elektrikler gidiyor, heryer simsiyah. Var mıdır bir çözümü? Bu kadar berbat bir oyun olamaz.
  7. Enivici Vokke

Cyberpunk sonunda düzeldi mi? Oynanır mı?

Oyunu rahat 30-40 saat oynamıştım bir ara. Bir görevde asansöre bin diyor ama asansörde tuş yok. Fast travel attım, apartmana gittim uyudum, sağa solu gezdim, oyunu kapatıp açtım düzelmedi. İnternete baktım, millet program kuracaksın, mod kurup noclip açacaksın asansörün içine gireceksin diyor...
  8. Enivici Vokke

F1 2020 direksiyonu az çeviriyor

Oyunu gamepad ile oynuyorum, virajlarda direksiyonu az çeviriyor, understeer oluyor yani. Gamepadi halbuki full çeviriyorum. Biliyorum, gamepadle oynadığım için sonuna kadar çeksem de oyundaki karakter direksiyonu full döndürmez ben gamepadle oynadığım için ama tam gerektiği kadar da çevirmiyor...
  9. Enivici Vokke

Epic'in bedava verdiği oyunu kaçırdım, nasıl hesap satın alabilirim?

Epic Dark & Darker isimli oyunun LE statüsünü ücretsiz dağıttı ama ben kaçırmışım ve bu oyunu çok istiyordum. İçinde bu oyunun olduğu, 3-5 farklı boş hesaptan alıp satanlardan uyguna satın almak istiyorum, nerelerden bulabilirim acaba?
  10. Enivici Vokke

ACE'yi bilgisayarımdan nasıl silebirim?

Delta Force isimli oyunu sildim ama internette çok sayıda kişi, AntiCheatExpert denen ''kernel-level'' hizmetin silinmediğini, arka planda çalışmaya devam ettiğini söylüyor. Yapımcılar düzelteceğiz vs. demişler ama ben oyunu çoktan sildim. CMD'den aşağıda yazdığı gibi sc delete ACE-GAME vs...
  11. Enivici Vokke

BF2042 alınır mı? (Ucuz)

Epicde 48 lira oyun. Delta Force'u denedim ama doğar doğmaz helikoptere, tanka ölmekten gına geldi ve sildim oyunu. Aşırı fazla kargaşa vardı oyunda. Ne olduğunu anlamıyordum, hiç sevmedim. Bir de BF2042 deneyeyim diyorum hazır tavuk dönerden ucuzken ama bu oyuna da zamanında çok sövüldü. BF...
  12. Enivici Vokke

Dying Light 2 Save dosyası nereden bulabilirim?

Şu ayarladığım saatte kaldım save dosyam gitti nasıl bulabilirim kaldığım yerden devam etme şansım olabılır mı 1733509557 Buralara yakın olan birisi varsa save file atabilir mi bana?
  13. Enivici Vokke

Stalker 2 ilk canavarı öldüremiyorum

Oyunun başlarındayım. Bi aletle yerden kurşun aldım, onu alır almaz bir canavar beliriyor insan şeklinde. 3 vuruşta öldürüyor, çok hızlı koşuyor ve görünmez oluyor. 5 kere öldüm sileceğim şimdi oyunu. Bende mi bir kafasızlık var neden öldüremiyorum bunu?
  14. Enivici Vokke

Hogwarts: Legacy hikayesi için oynanır mı?

Hogwarts evrenini severim, filmlerini vs. beğenirim ama sırf atmosfer ve grafikler için oyunu oynamam açıkçası. Bazı incelemeleri izledim, hikayesinin biraz yavan olduğu ve okulun içinde milletin yanında lanetli ve yapılması yasak olan ''Avada Kedavra'' gibi büyüleri yapa yapa gezilse bile bir...
  15. Enivici Vokke

Dying Light 2 Monitör Hz ve G-Sync problemi

Tam ekran yaptığımda Hz nedense 60'a sabitleniyor. 100 FPS alsam bile monitörün menüsüne girince 60 Hz'de çalıştığını görüyorum. V-Sync falan kapalı zaten. Full-Screen yaptığımda da, Nvidia denetim masasındaki G-Sync ayarı tam ve penceleri ekranda etkinleştir seçeneği seçili olmasına rağmen FPS...
  16. Enivici Vokke

Elden Ring oynanır mı?

Oyunda bir hikaye olmaması, daha doğrusu oyunun bu hikayeyi anlatmaması sebebiyle oyunu oynayasım gelmiyor. Açık dünyada bossları kesmekten ibaret bir oyunu insanlar övüyor da övüyorlar ama bu tarz önüne gelene sıktığın bir FPS oyununa ise ''hikayesi kötü'' deyip eleştiriyorlar. Bir sürü farklı...
  17. Enivici Vokke

EFootball'da Pvp'de botlara karşı oynuyorum

PvP giriyorum ama botlara karşı eşleştiriyor oyun. Kaçıncı klasmana cıkmam lazım botlardan kurtulmak ıcın? 12 tane attım bota keyıflı de degıl kı
  18. Enivici Vokke

R6'da FPS düşmüş herkeste öyle mi?

i3-10100F işlemcim vardı, i3-12100F'e yükselttim. Oyunu da birkaç aydır oynamıyordum. Yaklaşık 250 FPS alıyordum oyunda, şu an yükseltilmiş sistemimle 180-190 FPS ancak alabiliyorum. FPS artacağına FPS düştü. Acaba güncellemelerden dolayı mı FPS herkeste düştü, var mı forumda R6 oynayan?
  19. Enivici Vokke

The First Descendant ''Preparing Shaders'' çok uzun sürüyor

Aynı haritada bir yerden başka bir yere ışınlansam bile dakikalarca sürüyor. İstisnasız her ışınlanmamda, daha önce defalarca kere gittiğim bir yer bile olsa dakikalarca ''preparing shaders'' ekranını izliyorum. Samsung 970 evo plus 1 TB SSD var yarısından çoğu boş. Bir çözümünü bulabilen var mı?
  20. Enivici Vokke

1660 Ti sistem The First Descendant açar mı?

1660 Ti, i3-10100F, 8x2 RAM sistem The First Descendant'ı en düşük ayarlarda FSR açık şekilde +60 FPS oynatır mı? YT'deki FPS testleri pek iç açıcı değil, optimizasyon çok sıkıntı oyunda.
Top Bottom