Arama sonuçları: *

1. Nasparus

Yardım Steam Ücretsiz DLC Key

Steam DLC key kullanamadım siz kullanın. QACPW-66P0E-BQ8P2 // YH9H5-K6XJR-56LYX // D5MVQ-Z7YN0-PENEW // ARNMM-LYIW0-NB4PJ // 45PCH-W2TQZ-PV564 // 2DWRM-ZZ276-BD2B6 // PEBNH-BRJQZ-VRZ2H // 5EHXC-WWERF-INI9I // EC637-0YTB2-ELW07 // JHJ5D-G5W85-B82GV Hepsini dendim ya DLC ye sahiptim ya da oyuna...
  2. Nasparus

Yardım E6300 lü Pc Bu Oyunları Kaldırır mı?

Ekran kartı (onboard): İntel G33/G31 express chipset family İşlemci: Pentium E6300 2,80 GHz Ram: 4 GB Outlast serisi Half life serisi (büyük ihtimal kaldırır yinede sormak istiyorum) Left4Dead 1, 2 Kaldırır mı? Kaç FPS alır? Bu ekran kartı hangi oyunları düzgün oynatır? ya da kaldırması için...
  3. Nasparus

Yardım Hitman Hangi Bundle alayım

2 Bundle var biri tüm hitman oyunlarını barındırıyor https://store.steampowered.com/bundle/4468/HITMAN_Essential_Collection/ diğer bundleda boş bir şey var onu çıkarıp alıcam veya https://store.steampowered.com/bundle/4854/HITMAN__Game_of_The_Year_Edition/ Bundan outfit bundle ı çıkarıp alıcam...
  4. Nasparus

Yardım Forza Horizon 4 Hangi DLC Almalıyım

FH4 Standart sürümüne sahibim ve 1 2 tane dlc almak istiyorum oyunu sürekli oynamıyorum arada giriyorum sizin için hangi DLCler olmazsa olmaz?
  5. Nasparus

Yardım Process Monitor Bilen (FİFA 21)

Fifa 21 giriyorum başlat'a bastıktan sonra yükleniyor 1 2 saniye ardından kapanıyor hiçbir hata vermiyor. procces monitor dosyası: https://drive.google.com/file/d/1shzMZ1nTVHLUgVmLqoEId83yhncmk70C/view?usp=sharing
  6. Nasparus

Yardım Fifa 21 "Başlatılıyor" kısmında kapanıyor

Bütün gündür uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı. Dün Xbox GamePass aldım beraberinde EA Play de geliyor Fifa21 indirdim bugün sabah gireyim dedim, dili seçiyorum intro geliyor press any button diyor basiyom 1, 2 saniye sonra kapanıyor Bütün gün binlerce yol denedim hiçbiri çalıştırmadı oyunu...
  7. Nasparus

Yardım XBOX GAMEPASS FIFA 21 Açılmıyor

Fifa 21'e giriyorum dil seçtikten sonra başlatmak için enter'a basıyorum oyun çöküyor. Birkaç yöntem denedim hiçbir şekilde olmadı yardım eder misiniz? Oyunu Xbox gamepassten yükledim
  8. Nasparus

Yardım Minecraft Mod Paketi Programı

Minecraft için bir program vardı büyük mod paketlerini kolayca indirebiliyorduk logosunda ingiliz anahtarı vardı adı neydi?
  9. Nasparus

Yardım HyperScape açılmıyor?

Epic Games'den yükledim her şey güncel, ikona tıklıyorum ve bi ekran geliyor sonra ekran gidiyor ve hiçbirşey olmuyor. Sorun nedir acaba?
  10. Nasparus

Yardım Hikayesiz Oyun Önerisi (Ticaret ile alakalı olursa iyi olur)

Hikaye oyunları çok sıkıyor oynayamıyorum. Normalde Valo ve CS oynarım sıkılınca başka bişey yapamıyorum. Yönetim tarzı oyunları severim (örnek: AOH2, Evil Bank Manager tarzı oyunlar). Not: Fiyatı önemli değil. Ticaret ile alakalı olursa iyi olur.
  11. Nasparus

Call Of Duty Modern Warfare Serisi Benzeri Oyun Önerisi

Birkaç hafta önce Call Of Duty Modern Warfare Serisini bitirdim çok güzeldi bu seri gibi bir oyun var mıdır?
  12. Nasparus

Yardım Forza'yı SSD'ye mi kurayım HDD'ye mi

SSD 500GB Forza yüklersem 60 GB kalacak. Sizce SSD ye indirmeye değecek kadar hızlanırmı ya da fark olurmu? HDD' ye mi SSD'ye mi indireyim?
  13. Nasparus

Öneri Oyun önerin PC de oyun yok çok sıkılıyorum :,C

Pc açıklamada yazıyor hikaye oyunu olmaması iyi olur, olsa da olur sıkıntı yok. Steamde 19 tl var.
  14. Nasparus

Yardım Minecraft Bedrock Edition arka plana atınca oyun gidiyor Yardım!!

Minecraft Bedrock Edition aldım fakat oyun Alt+tab atınca oyun gidiyor, kapanmıyor oyuna girdiğimde loading ekranı geliyor sadece. Serverlarda oynarken arkaplana atınca oyun yine gidiyor lütfen yardım edin.
  15. Nasparus

Yardım Oyunun işlemci mi yoksa ekran kartı ağırlıklı olduğunu nereden öğrenebilirim?

İşlemcim kötü ama ekran kartım işlemcime göre iyi İşlemci: AMD Phenom II X6 1055T Ekran kartı: RX560 4 GB Şu videoda 9. dakikasında RDR2 testi var ve düşük ayarlarda 60 fps alıyor adam şimdi ekran kartı ağırlıklı oyunsa bende oynayabilirim yakın değerlerde ama işlemci ağırlıklıysa oynanmaz...
  16. Nasparus

Öneri Güzel Tycoon oyun önerir misiniz?

Güzel tycoon oyun önerir misiniz?. Şirket yönetme filan olursa güzel olur. Game dev tycoon gibi oyun yapmalı oyunlar önermeyin hepsini oynadım.
  17. Nasparus

Yardım Oyun RARda iken açılıyor fakat dosyayı attığımda açılmıyor

PC Building Simulator yüklemiştim ve rahatça oynuyordum geçen gün açılmamaya başladı, yeniden indirdim ama sorun çözülmedi. Bu sefer RARda açmaya çalıştım ve açıldı. Açıyorum taskbara ikon geliyor ama ekran gelmeden kapanıyor lütfen yardım edin
  18. Nasparus

Öneri Ticaret, Alım - Satım olan Oyun önerebilir misiniz??

Sistemim imzamda yazıyor, zaten simulasyon oyunları çok sistem gerektirmiyor. Güzel Ticaret oyunu şirket kurmalı ya da şirket yönetmeli oyun önerebilir misiniz?.
  19. Nasparus

Yardım Gta 5 JobsV modu çalışmıyor!

Gta 5 epic games'den orijinal. JobsV modunu kurdum (gerçek hayat modu deniliyor). Kurmak için scripthook5 ve scripthook .Net indirmek gerekiyordu onları da indirdim. Oyun açılıyor trainer'da açılıyor fakat jobsV modu açılmıyor menü açma tuşu "J" ama basınca hiç bir şey olmuyor. Yardım edin.
  20. Nasparus

X6 1055T + RX560 Sistem GTA V kaldır mı?

Anakart: Foxconn A6gmv İşlemci: amd phenom ıı x6 1055t Ekran kartı: rx560 4 Gb Ram: 8 Gb 1333 mhz Kaldırırmı? Kaldırırsa kaç fps alır?
Geri