Arama sonuçları: *

1. nexuss.ae

Yardım Bilgisayarım seviyesinin altındaki oyunları kasarak oynatıyor?

İmzamda mevcut ama yine yazayım: İşlemci: İntel Core İ5 2410M 2.30 GHz Turbo Boost 2.90 GHz Ram: 4 GB Ram Ekran Kartı: İntel HD Graphics 3000 + Nvidia GT525M İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 20H2 Misal Payday 2, Just Cause 2, GTA 5, Tomb Raider (2013), PES 2017 gibi oyunları eskiden çok rahat...
  2. nexuss.ae

Tomb Raider (2013) için en iyi yamayı söyleyebilir misiniz?

Soru yukarıda. Bu Siteden indirdim hata verdi kuramadım. (Oyun Orjinal)
  3. nexuss.ae

(ÇÖZÜLDÜ) TLauncher Açılmıyor?

Ya eskiden açıyordum şuan arkadaşlarımla server açtık oynicaktık onlar girdi ben giremiyorum lütfen yardım edin. Edit: Arkadaşlar settingse gidip "Reset to defaults"`a tıkladım "save"`e bastım düzeldi.
  4. nexuss.ae

Tom Raider bu zamanda alınır mı? (Alınırmış :D)

Steamde indirime girdi hayatımda hiç oynamadım hiç videosunuda izlemedim. Sizce alınır mı (Yıl olmuş 2021) değer mi ?
  5. nexuss.ae

GTA 5 Sadece Yabancılar ve Kaçıkların (Strangers & Freaks) yapılmadığı save dosyası var mı?

Arkadaşlar ben önceden oyunu bitirmiştim. Tabi yabancılar ve kaçıkları (Strangers & Freaks) yapmamıştım çünkü çok önermemişlerdi. Şuan oyniyacak oyun yok bende oynayayım dedim. Acaba böyle bir save dosyası var mıdır?
  6. nexuss.ae

GTA 5 İndirdim "Redistritables"`in içindekilerini kurmam gerekiyor mu?

Arkadaşlar içinde olanlarıda atıcağım directx ve vc redist son sürüm kurulu. İçinde rockstar games felan yazıyor bunlar nedir kurmam lazım mı şimdiden tşk.
  7. nexuss.ae

Yardım Epic games indirme hızını artırmanın bir yolu var mı?

Arkdaşlar indirimlerle kuponlarla felan derken gta 5 alayım dedim 104 GB`ı hızlı indirmek için veya epic gameste indirmeyi hızlandırmak için yapılacak bişey var mı tşk. (Diğer cihazlardaki bağlantıyı kapattım sadece ben kullanıyom interneti)
  8. nexuss.ae

Bu sistem GTA Online için yeterli mi?

Arkadaşlar GTA 5i bu sistem 30-40 FPSlerde oynatıyor ve bu benim için yeterli. Aynı fps yi gta online da da alabilir miyim? Orası daha farklı diyenler var fpsn düşer diyenler felan? İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz Takılı RAM 4,00 GB Sistem türü 64 bit...
  9. nexuss.ae

2 veya 3 Kişilik Aynı Bilgisayarda Gamepad takıp oynayabileceğim oyun önerisi

1 Hafta boyunca internet kullanamayacağım. Bu nedenle bana 3 Kişilik (veya 2 kişilik de olur) gamepad takıp oynayabileceğim oyun önerir misiniz? Bana 1 Hafta Boyunca yetmesi lazım. Öneri yapanlar için şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum. İşte sistemim: İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU...
  10. nexuss.ae

İnternetsiz Oyun Önerisi

Arkadaşlar 1 hafta boyunca internet kullanamayacağım. Bu nedenle aşağıda bulunan sisteme göre internetsiz (türü farketmez ama hikayeli oyunları çok severim) oyun önerir misiniz? Bana 1 Hafta Boyunca yetmesi lazım. Öneri yapanlar için şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum. İşte sistemim...
  11. nexuss.ae

Yardım Valorant Hatası Kod: VAN 0

Ya lütfen yardım edin Win 7 kullanıyorum VPN kullandım bütün videoları izledim ama hala çözemedim lütfen yardım edin
  12. nexuss.ae

GTA 5 hala oynanır mı?

Sizce hala gideri var mı? Yıl olmuş 2021 ben sonunda küçük bir yükseltmeyle 30 FPS`de oynarım diye düşünüyorum. 189TL vericem sonuçta. Sizce alayım mı?
Top Bottom