Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

Elden Ring DualShock ile mi Klavye ile mi Oynanmalı?

Elimde DualShock 4 var daha önce hiç souls oyunu oynamadım. 1 saatlik Sekiro deneyimim oldu sadee onu da neyle oynadığımı hatırlamıyorum. Klavye ile mi oynasam daha rahat ederim, DualShock ile mi oynasam?
  2. Lgoyü

TLauncher Mi TLegacy Mi?

Zamanında TLauncher'a virüs diyorlardı. Ben geçmişte ikisini de kullandım, ama farklarını pek hatırlayamıyorum. Bir tek TLauncher'da mod kurmak daha kolay diye biliyorum. Güvenlik ve performans bakımından sizce hangisi daha iyi?
  3. Lgoyü

Minecraft Modlumu Modsuzmu Oynanır.

Tek başıma oynayacağım yani online vs. arkadaşlarla değil. Modsuz oynarsam son sürüm gürz olan vs. sürümde oynayacağım. Modlu olursa 1.7.10'da oynamayı planlıyorum. Genel olarak minecraft hep bana modsuz şekilde çok sade yetersiz gelirdi, ancak baya eskiden daha çok gelişmeden önce oynamıştım...
  4. Lgoyü

Çatışmalı veya Sızmalı Oyun Önerisi

Çok yüksek boyutlu olmayan bu tarz oyun önerileriniz varmıdır örneğin böyle susturucu ile biryerlere sızıp tak tak vurup güzel fizikleri olan oyunlara bayılırım ama aklıma sadece hitman geliyor onuda oynadım daha önce illa Sızmalı olmasına gerek yok bol aksiyonlu çatışmalı fizikleri güzel olan...
  5. Lgoyü

111 GB Diske EA FC 24 Sığarmı?

EA FC 24 indireceğim ancak C diskimde yer yok bende diğer ssd me indireceğim ondada 111 gb var indirebilirmiyim indirsem çok kasarmı?
  6. Lgoyü

Fivem Server Önerisi Yapar Mısınız

İlk defa oynayacağım, terimlere az önce biraz göz attım ancak bana uygun olarak hangi sunucuyu bulabilirim bilmiyorum. Sosyal RP veya Gun RP farketmez. Böyle abuk, subuk trolllerle dolu olmasın yeter.
  7. Lgoyü

Fivem Oynamaya Başlayacağım Ancak Tek Başıma Sarar Mı

Arkadaş ortamımda fivem oynayan kişi yok bende bi sunucuya girip polis rp si vs. yapmak istiyorum ancak ortam olmadan fivem sararmı vs. birde polis olmak zormudur sunucularda
  8. Lgoyü

Askeri Tarzda Oyun Önerir misiniz?

Böyle asker olup savaşa gidebileceğimiz, yeri gelince roleplay yapabileceğimiz, komutan asker ilişkisi tarzında olan bir oyun var mıdır acaba? Asker ruhunu sonuna kadar yaşatan bir oyun oynamak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  9. Lgoyü

Assetto Corsa Trafik Modunda Bu Hatayı Alıyorum

Sinir krizi geçirmek üzereyim kaç saattir uğraşıyorum çözemedim ben nasıl düzelteceğim bunu ya
  10. Lgoyü

Saracak Oyun Önerisi

Uzun süre önce açmıştım tekrar açıp iyice fikir alayım diyorum paralı olup olmaması farketmez oynarken zevkle oynayacağım bir oyun istiyorum tür çok farketmez ama souls tarzı oyunları istemem pek aksiyon macera felan olursa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum marvel spiderman remasteredi...
  11. Lgoyü

Bannerlord Klan Seviyemi Nasıl Arttırabilirim

klan seviyem 1 48 askerim var 13k param var başka asker alamıyorum alınca giditolar zamanla klan sevıyemı arttırmam lazım nasıl arttırabılırım ün kazanıyorum olmuyor
  12. Lgoyü

Call of Duty Modern Warfare Remastered Beyaz Ekran Sorunu

All ile başlayan bir bölümdü sanırsam tam hatırlamıyorum. O bölümün yükleme ekranında böyle beyaz kalıyor. Ne yapacağım?
  13. Lgoyü

Oyun İndir Vip Güvenilir Mi

link istemiyorum kesinlikle korsana teşvik demeyin. Bu site güvenilir mi? site dizaynına bakınca virüslü geliyor göze ama bilemedim
  14. Lgoyü

Call Of Duty Oyunları Klavye İlemi Sarar Gamepad İlemi

MW 1 Remastered oynıcamda gamepadlemı oynarsam daha zevk alırım klavye ile mi
  15. Lgoyü

Xatab.Com Orjinal Site Mi?

Link felan istemiyorum sorum kısa ve öz oradan call of duty indirmeye bıraktım ama gerçek sitemi değilmi bilmiyorum
  16. Lgoyü

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3 İlk 2 Oyunu Oynamadan Oynanırmı

sorum başlıktaki gibi ilk 2 oyunu oynamasam olurmu direk 3 ü oynayabilirmiyim zevk alırmıyım tr dublaj felan varmış sanırsam oynayasım geldi ama birde sanırım biraz eski bir oyun genede sarar mı?
  17. Lgoyü

Askeri Oyun önerir misiniz?

Böyle asker olup millete sıkmak istiyorum gerçek bir asker gibi sanki bu tarz oyun varmı hiç
  18. Lgoyü

Tlou Kaç Fps Alırım?

Rtx 3060 Tİ gddr6x Ryzen 5 5600 2x8 ram Temel olarak bunlar var optimizasyonu sorunu çok deniyordu kaç fps alırım her şey ultrada?
  19. Lgoyü

Repackli Oyunlardaki Depolama Mantığı Nasıl Çalışır?

Örnek veriyorum indireceğimiz dosya 40 GB ancak gerekli alanın 100 GB olduğu yazıyor. Ben 40 GB'yi indirdikten sonra kurulum olduktan sonra 100 GB'lik oyunumu oynayacağım yoksa 40 GB'lik bir oyunmu oynayacağım
  20. Lgoyü

Güzel Hikayeli Oyun önerir misiniz?

Merhaba böyle aksiyonlu hikayeli grafikleri güzel olan bir oyun önerir misiniz? şuan Spiderman remastered oynuyorum ama tüm günümü geçirmek bayıyor başka ne oynayabilirim?
Top Bottom