Arama sonuçları: *

1. KARMA

Bilgisayarım bu oyunu kaldırır mı ?

Party panic almayı düşünüyorum ama macbook air 2017 m var kaldırır mı bilmiyorum özeliklerimi bilfiğim kadarıyla yazıyorum. ÖZELLİKLERİM: 8 gb ram 1600 mhz ddr3 i5 işlemci 1.8 ghz (modeli yazmıyor macbook larda sanırım ne olduğunu bilen var mı) intel hd graphics 6000 1536 mb Oyunun minimum...
  2. KARMA

Discordda Oyun İçinde Konuşanları Göremiyorum

Merhaba. Discord da sağ üstte kimin konuştuğu görünümüyor. Nasıl açıcağımı bilmiyorum yardım edebilir misiniz ?
  3. KARMA

Minecraft Nasıl Sunucu Kurulur ?

Merhaba. Arkadaşlarımla oynamak için bir minecraft sunucusu kurmak istiyorum. Daha önce aternos ile kurduk ama aşırı derecede lag oluyor serverda. Birlikte en fazla 10 kişi oynuyabilmemiz için başka bir sunucu kurma yöntemi var mı ? Kiralamak dışında.
  4. KARMA

Bu Videodaki Texture Packin Adı Nedir ?

bu videolarda ki packin adını bilen yazabilir mi
  5. KARMA

Sistemim Bu Oyunu Kaldırır mı ?

Sistemim intel hd graphics: 4000 veya 6000(sistem ayarlarında 4000 diyor minecraft da f3 den bakınca 6000 diyor hangisi doğru bilmiyorum) işlemci: 1.8 ghz intel i 5 ( modeli yazmıyor) 8 gb ram 54 gb depolama (ssd) bilgisayarım macbook air 2017 oyunun adı ALTF4 steamde bulabilirsiniz
  6. KARMA

Bilgisayarım Bu oyunu Kaldırımı ?

8 gb ram im var ekran kart: intel hd graphics 6000 işlemci i5 1.8 ghz
  7. KARMA

Sistemimin Kaldıracağı Shader önerisi

1.8.9 için shader öneriniz var mı sistmimde kasmayacak ekran kartı: intel hd graphics 6000 işlemci:1.8 ghz i5 (macbook kullanıyorum tam ismini bulamadım) ram: 8 gb
  8. KARMA

Bilgisayarım Yok Rainbow six siege alıyım mı ?

Bilgisayarım yok ama yazın belki alabilirim rainbow six siege dew oynamak istediğim oyunlardandı sizce şimdi alıyım mı ?
  9. KARMA

Optifine Cape Alınır Mı?

Sizce optifine Cape Alınır mi baya Minecraft oynuyorum
  10. KARMA

OptifineCape Nasıl Alınır ?

op cape nasıl alınır sitesine girdim cape ksımına geldim satın alma çıkmadı ne yapmalıyım bilen var mı
  11. KARMA

Yardım Minecraft Açılmıyor Yardım

MacBook Air 2017 kullanıyorum oyunu açarken minecraft beklenmedik bir şekilde kesildi diyor ne yapmalıyım.
  12. KARMA

Öneri Minecraft 1.8.9 PvP Texture Pack Önerisi

1.8.9 için pvp texture pack lazım önerilerinizi bekliyorum
  13. KARMA

Minecraft texture Pack Nasıl Kurulur MacOS

MacBook Air kullanıyorum Frozen Core texture pack ini indirdim. Oyuna girip resource pack kısmında klasörü aç dedim açılmadı nasıl yükliyicem bilen var mı ?
  14. KARMA

Minecraft 1.17 21W06A Nasıl İndirilir ?

Merhaba minecraft ın bu sürümü nasıl indirilir ? Link atıp anlata bilir misini ?
  15. KARMA

BLC3 nedir ?

badlion client kullanıyotum blc3 diye bir özellilk var ne işe yarar macOS da çalışır mı?
Geri