Arama sonuçları: *

1. ahmet enes çakırcı

Gow ve cyberpunk 2077 nasıl alırım

Epic games de kupon falan yokmu onlarada zam gelmeden almam lazım telefondayım çok bakamıyorum epic gamese
  2. ahmet enes çakırcı

10tl ye hangi skinler alınır

cs go 10 tl ye hangi skinler alınır genellikle kullandığım silahlar sg 553 ak47 awp aug m4a1-s
  3. ahmet enes çakırcı

FH4 bir zaman sonra çöküyor

oyunu yeni indirdim ilk açışım konuşmayı yaptı kontrolü bana verdi o yerde su olan yerden geçtikten sonra ilerde virajda dönerken oyun bi anda donuyor ve kapanıyor ______________________________ ► Sistem Bilgileri ______________________________ ► Anakart: Asus PRIME H410M-A Intel LGA1200 DDR4...
  4. ahmet enes çakırcı

Bilgisayarım Cyberpunk 2077 Kaldırırmı?

______________________________ ► Sistem Bilgileri ______________________________ ► Anakart: Asus PRIME H410M-A Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX ► İşlemci: Intel Core i3 10105F 3.70 Ghz 4 Çekirdek 6MB 1200p 14nm ► Ram: Kingston 8GB (2x8GB) Fury Beast 3200mhz CL16 DDR4 ► Ekran Kartı: ASUS Dual Radeon™...
  5. ahmet enes çakırcı

The Forest uyku sistemi bozuldu

arkadaşlarla oynuyorduk the forestı bi anda intim gitti oda sahibi bendim o sıra arkadaşlarım anlatıyo saniye başı gece gündüz oluyomuş hızlıca sonra ben geri geldim o sıra oyunda olan arkadaşımla benim uyku sistemi bozuldu bildiğin sabah uyku vakti geliyo akşam gelmiyo napıcam yardım
  6. ahmet enes çakırcı

Asus x556u laptop assasins creed unity kaldırırmı

Geforce 920mx ekran kartı İ5-7200U işlemci 8gb ram Kaldırırmı unityi
  7. ahmet enes çakırcı

Sea Of Thieves Vs Blazing Sails

Aralarında çok fark varmı yani hangisi daha güzel online arkadşlarımla oynıyacağım 2 sinede bi 5 dk baktım grafikleri aynı gibi blazing sailsım var şuan steamda ama daha oynamadım ona göre sea of thieves da alıcam
Top Bottom