Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

Öneri Steam $ birimine geçmeden indirimli oyun önerisi. 200-300TL arası.

Dostlar selamlar. Epeydir bilgisayar pek vakit ayıramadım. Steam hesabımda 233TL kalmış. Malum Kasım 20'de dolar birimine geçeceğinden dolayı para hiç olmadan oyun alayım dedim. Bütçe 200-300TL arası. İndirimde olan güzel hikayeli RDR2 tarzı oyun önerisi olan varsa çok sevinirim.
  2. Kerem Hot

Steam'den alınan RDR2'ye Türkçe altyazı yamasını nasıl yapabilirim?

Dostlar selamlar. Steam'dan satın aldığım RDR2'yi sırf Türkçe altyazı desteği olmadığı için oynayamıyorum hikayeyi anlayamayacağımdan dolayı. Türkçe altyazı yama yapabilir miyim? Baktım ama hiçbir yerde düzgün bir şey bulamadım. Bilen varsa yönlendirirse çok sevinirim.
  3. Kerem Hot

Öneri The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Alınır mı? 87,25TL

Sizce değer mi? Oynayanlar var mı? God of War RDR2 ve bunu alayım diyorum
  4. Kerem Hot

Öneri Steam için oyun önerisi.

Selamlar. Steam hesabımda 400 tl gibi bir para var. Aslına bakılırsa CS GO'da bıçak skini için biriktiriyordum ama ben alana kadar yine uçup gidecek :D O yüzden hazır indirimlerde varken oyun alayım diye düşündüm. Daha çok FPS ve hikayeli oyunları seviyorum. Assassin's Creed Far Cry vari...
  5. Kerem Hot

Forza Horizon 4 (steam)

Millet merhaba. Geçenlerde yılbaşı öncesi indirimlerinde Forza Horizon 4' ü satın aldım. Sınavlara hazırlık yaptığımdan çok vakit ayıramıyorum. Amacım ara sıra girip kafa dağıtmak. O niyetlede save dosyası "oyunun bitirilmiş ya da tüm araçların açık olduğu bir save dosyası" istiyorum. Amacım boş...
Geri