Arama sonuçları: *

1. K

Payday 2 oyun arkadaşı

Oyunu aldım ama oynayacak arkadaşım yok tek başına da eğlenceli olmuyo discord üzerinden sesli bi şekilde oynayacak oyun arkadaşı var mı?
  2. K

Oyun Önerisi Yapar Mısınız?

Pcyi sıfırladım oynamadığım oyunları oynamak istiyorum fps aksiyon mmo vs hiç farketmez her şey olur bilindik bilinmedik her şey olur
  3. K

Cs go oyun arkadaşı aranıyor

Çok iyi oynamam çok da kötü oynamam profesyonel değilim seçkin hesabım yok kafa dağıtmak ve eğlenmek için oynamak isteyen olursa güzel olur hiç arkadaşım yok çünki😔
  4. K

Warframe güncelleme sorunu

Uzun bi aradan sonra warframe oynayayım dediim girdim sürekli güncelleme hatası veriyo sildim tekrar indirdim olmadı dili değiştirdim olmadı vpn kullandım olmadı anlamadım ben bu işi
  5. K

Ets 2 oyundan atıyo neden

Oyunda 50 tane mod var az önce kurdum hepsi uyumlu olarak gösteriyo ama oyuna girince yükleme ekranından sonra hata vermeden oyun kapanıyo ve masaüstüne atıyo
  6. K

Pc'm battlefield 1 kaldırır mı?

2 gb ekran kartı Intel i5 3. Nesil 3337u işlemci 8 gb ram Kaldırır mı?
  7. K

En İyi Assassin's Creed Oyunu Hangisidir?

Tek 1 tane indirme hakkım var en iyisi hangisi? Digerleri hikayeyle bağlantılı ise hepsini indirebilirim np
  8. K

Sakin chill oynanacak oyun önerisi

Sakin kafayla kasmadan oynanabilecek chill oyun(çok sistem istemeyen) Bide orta çagda geçen veya daha gerisinde roma dönemlerinde falan geçen ortaçağ ilk çağ savaş oyunları strateji falanda olur (gene çok sistem istemeyen) Sistem 2 gb ekran kartı İ5 3. Nesil işlemci 8 gb ram
  9. K

GTA 4 Ekran Kartına Yüklendikçe Oyun Kasması Azalıyor

Grafikler en düşükteyken oyun cok az kasıyo ultra ayarlara alıyorum orda da az kasıyo anlamadım nasıl oluyo Sistem özellikleri 2 gb ekran kartı Intel i5 3. Nesil 3337u 8gb ram
  10. K

Dell inspiron 5521 ile gta 4 oynamak

Sistem özellikleri 8 gb ram 2gb amd radeon hd8730m ekran kartı İntel i5 3337u çift çekirdek işlemci Bu sistem gta 4 kaldırır mı?
  11. K

Warframe güncelleme başarısız hatası

Warframe açıyorum oyun güncellenirken hata oluşuyo "güncelleme başarısız" diyo çözümü nedir acaba?
  12. K

Takım arkadaşı aranıyor

Belki böyle başlık veya konu açmak ban sebebidir bilmiyorum ama 15 16 17 yaşında cs go girecek takım arkadaşı aranıyor
  13. K

Sahurda oynanacak oyun önerisi

Sahura kadar oynanabilecek saran oyunlar yazarsanız sevinirim sistemim cod mw 2 yi falan kasmadan oynatıyo pek iyi bi sistem değil ama kötüde değil hatta mw 2019 u bile kaldırıyo ama ekran kartından patlıyoruz en az amd 7950 istiyo benimki 8730 daha kötü
  14. K

Ets 2 ayna parlaklığı sorunu

Ets 2 1.38 oynuyodum oyunu 1.40 yani son versiyona yükselttim ama arabadaki sol ayna ve hava çok parlak.f2 ile açılan aynalar normal eski parlaklığında lakin tırın kendi sol aynası ve hava aşırı parlak gene yol gözüküyo ama bazı yerlerde güneşden ötürü gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim acaba?
  15. K

Torrent yarıda kalan indirmeye devam edilir mi?

Torrentten 50 gb büyüklüğünde bi oyun indiriyorum ama 50 gb 1 günde indirmesi cok zor o yüzden yarısını bugün yarısınıda yarın indirmek istiyorum acaba oyle bişey var mı? Yarısını indirdikten sonra diğer yarısını sonradan indirebilirmiyim?
Top Bottom