Arama sonuçları: *

1. ZeRRaen

Little nightmares 2 satış platformu

Little nightmares 2 Steam hariç hangi platformlarda satılılır
  2. ZeRRaen

ETS 2'de Hangi Modlar Kurulmalı

Arkadaşlar sorum bu. Sistem giriş seviyesi olduğu için modlar iyi optimize olmalı. FPS boost packlerine de açığım. Şu an sadece para modu kurulu.
  3. ZeRRaen

AK47 Simsiyah satıp ETS2 alınır mı?

Sorum bu. Çok arada kaldım.
  4. ZeRRaen

Piksel oyunları sevdirecek oyun öneriniz?

Arkadaşlar şimdiye kadar pixel game sayılabilecek sadece Dead Cell oynadım. Ve canım şu anda manyak pixel oyun çekiyor ama piyasa çöp oyunlarla dolu. Ne oynayabilirim?
  5. ZeRRaen

GTA SA: MP vs GTA IV MP

Rp yapmak için en iyisi hangisi? GTA SAMP sunucuları daha dolu ama teknik açıdan eski. GTA IV daha yeni ama sunucuları daha boş ve pingler yüksek. GTA V hesabımı da satmıştım. Şimdi 200tl verip almak mantıksız geliyor
  6. ZeRRaen

2013'den Önce Çıkmış güzel oyunlar

Low end pc'mde oynayabileceğim güzel oyun öneriniz var mı? Sistem Özelliklerim HD5650 (mobile ) 1024mb 800mhz İ5 450m 4 çekirdek 2.4ghz(2.6 boost) 6gb ram (1000mhz)
  7. ZeRRaen

LOL yanlışlıkla eğitimi atladım, Maç atamıyorum

Yanlışlıkla eğitimi atladım ve hiçbir moda giremiyorum yardım eder misiniz? 1682616517 Şöyle ekleyeyim
  8. ZeRRaen

Steam 50Tl oyun öneriniz var mı?

Beyler 50tl'ye düşük bir sistemde oynayabileceğim oyun öneriniz var mı?
  9. ZeRRaen

Asetto Corsa Oynayanlara Birkaç Sorum Var!

1. Sorum: RRaene'nin oynadığı gibi otobana nasıl gireceğim? 2.Soru: Otobandaki NPC'ler çok fazla FPS düşürür mü? 3.Soru: modlar için öneriniz var mı? (Düşük bir PC'im var, ona göre mod önerirseniz sevinirim.)
Top Bottom