Arama sonuçları: *

1. SilahsızKuvvet☪

Warzone'mu Apex'mi ?

Warzone kaç gb ? Hala oynanır mı ? oynayanlar cevaplarsa iyi olur. Apex oynadım az çok biliyorum diğer oyunları da denemek istiyorum. Çok hızlı oyunları sevmiyorum ama denemekten zarar gelmez. PUBG zaten sıkıcı Fortnite'ı konuşmaya gerek yok :D
  2. SilahsızKuvvet☪

Fivem Sunucu Önerisi

Freeroam'da öylesine takılıyorum , Rp sunucu tarzı veya aktif bir sunucu istiyorum +18 şartı olmayan bildiğiniz bir sunucu var mı veya güzel ?
  3. SilahsızKuvvet☪

Xbox Gamepass'den Oyun Önerisi

Oyun Önerilerinizi bekliyorum Çok Hikayeli Oynamadığım için bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. SilahsızKuvvet☪

Oyun Önerme Konusu !!!

Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
  5. SilahsızKuvvet☪

Call Of Duty Warzone Kaç GB Yer Kaplıyor ?

İndirmeyi düşünüyorum sizce indirmeye değer mi ? Önerebileceğiniz online oyunlarıda bekliyorum...
  6. SilahsızKuvvet☪

Battlefield 2 nasıl oyun ?

Pcm İntel HD Graphics Bay Trail Modeli İntel Celeron 1.5 ghz işlemcim var 4gb ram 500gb ssd var oyun oynayabilirmiyim rahatça
  7. SilahsızKuvvet☪

Çöp Pclerde Açılabilen oyunlar

Pcmde 4gb ram var intel hd graphics bay trail modeli intel celeron 1.5 ghz Hangi oyunları açabilirim valorantta bile kasıyor
Geri