Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

Yardım Farming Simulator 25 - Year 1 Season Pass'i almak mantıklı mı? ne işe yarıyor?

Haziranda sarmaz diye 135 tl lik paketi almıştım, ama oyun çok sardı ve karşıma bu paket çıktı. Bu paketi alırsam Year 1 Bundle paketi ile aynı içeriklere sahip oluyorum sanırım doğru mudur?
  2. Ö.F.Ö

Yardım Farming Simulator 25 Xbox Store'dan kaldırıldı mı? (Microsoft Store)

Aylar önce ön sipariş vermiştim, bende ne zaman oynayabiliyorum diye bi bakayım dedim ama ne Microsoft Store'da ne de Xbox Store'da bulabildim.
  3. Ö.F.Ö

1080p monitörde, oyun ayarlarında 2k nasıl açılır(mı)?

Monitör 1080p, bilgisayarın gücünü test etmek için 2k açmak istiyorum ama nasıl açacağımı bilmiyorum. Amacım 2k görüntüye ulaşmak değil haberiniz olsun. Sistem; RX 6600 i3 12100f ASUS VG249Q
  4. Ö.F.Ö

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

Twitter'da görmüştüm, arkadaş listemizdeki kişileri oyunu test etmesi için davet edebiliyormuşuz. Oyunun test sürümüne sahip olan birisi davet atabilir mi? Arkadaş kodum: 1098163459 UYARI! Bu sabah bana arkadaşlık isteği atıp özelden link paylaşan biri oldu, aynı olay sizin de başınıza gelirse...
  5. Ö.F.Ö

Yardım Kaspersky Craftrise'ın gönderdiği maildeki siteyi açmıyor.

Kardeşim için Craftrise indirecektim, mail doğrulaması için maile gelen doğrulamaya tıkladığımda Kaspersky siteyi açmıyor, devam et diyince de ekstra bir uyarı veriyor. Daha önce böyle bir şey olmamıştı fake mail diye uzun bir süre de bekledim ama başka bir mail de gelmedi.
  6. Ö.F.Ö

FC 25'te Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oyuncularının suratları dalga konusu oldu!

Biliyorsunuz ki FC 25'te Fenerbahçe ve Galatasaray'ın stadları ve oyuncularının yüzleri olacak. Oyuncuların suratlarına dair gelen ilk görüntüler dalga konusu oldu. Soldaki Barış Alper Yılmaz. Soldaki Ferdi Kadıoğlu. 🔗(X: bpthaber) Fenerbahçe'nin...
  7. Ö.F.Ö

Yardım CS2 inceleme gönderemiyorum?

soru başlıkta 600 saatim var
  8. Ö.F.Ö

Yardım PUBG çok düşük fps alıyorum

Ayarları ne yaparsam yapayım fps 100 ü zor geçiyor nası çözülecek bu, daha geçen haftalarda ultra da yüksek fps alıyordum RX 6600, i3 12100F, H610M-K D4, K. Fury 2x8 16 GB Ram
  9. Ö.F.Ö

Ubisoft'tan Yeni F2P FPS Oyun: XDEFIANT (Tamamen Türkçe)

Konuyu günler öncesinde açıcaktım fakat hastalandığım için bugün açıyorum. XDEFIANT Çıktığı platformlar: PlayStation 5, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows, Amazon Luna. (PC'de sadece Ubisoft'un uygulamasından indirip oynayabiliyorsunuz.) Trailer Gameplay Videosu Oyun Hakkında Kısa...
  10. Ö.F.Ö

Naraka: Bladepoint "HVCI_KMCI devre dışı bırak" hatası.

Bahsettiği yer burası, bu ayarı devre dışı bıraksam sorun çıkartır mı?
  11. Ö.F.Ö

[Çözüldü] Valiant Hearts Türkçe Yama Kuramıyorum

Şu sitedeki yamayı indirdim, .exe dosyasını çalıştırdım her şeyi yaptım bitti butonuna bastıktan sonra sihirbaz açılacak diyor ama açılmıyor. Oyun Epic Games'te https://turkce-yama.com/valiant-hearts-the-great-war-turkce-yama.htm
  12. Ö.F.Ö

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection başlayacağım ama bir kaç sorum var.

Önce Uncharted 4'ten başlayacağımı biliyorum fakat daha önce Uncharted ne oynadım ne de videolarını izledim, bu yüzden bu 2 oyuna başlamadan önce izlemem gereken özet video vs. var mı?
  13. Ö.F.Ö

Clash Of Clans'ta klan kursam kimler gelir?

Az önce diktatör bi bunak tarafından klandan atıldım, adama yaşını sordum bir de yıllardır klanda olan adamı derdini açıklamasına rağmen hala derdin ne diyip klandan attığı için ayıp yazdım diye kalktı beni klandan attı. Sonuç olarak bi klan kursam ya da sürekli aktif olan 20 seviye üstü...
  14. Ö.F.Ö

Forza Horizon 4 sistemimi Win 10 Pro olarak görüyor?

Bu nası oluyor Win 11 Pro kullanıyorum. Bu forumda bir konuda ki CMD ile etkinleştirmiştim acaba ondan kaynaklı mı yoksa oyun mu sapıttı? 1713784901 Bir de benchmark sonuçları nasıl? onu da yorumlar mısınız.
  15. Ö.F.Ö

Bu ne böyle Allah aşkına??? AC Valhalla güncelleme.

Oyunu dün indirdim yaklaşık 47 GB boyutu vardı. Bugün açıp bakayım dedim güncelleme çıktı 1-2 GB'lik bir şey sandım ama 111 GB çıktı. Bu saçmalığın bir açıklaması var mı? böyle bir şey olduğunu bilsem indirmezdim bile.
  16. Ö.F.Ö

Yardım Steep Standard Edition alınır mı?

Oynayan var mı, sarıyor mu? fiyatı uygun geldi. 1713427445 hiç oynayan yok mu
  17. Ö.F.Ö

Yardım FIFA 24 açılmıyor (minimum 20 karakter)

tıklıyoru ama açılmıyor :cry::cry: 1711558352 min 20 karakter uyarısı verdiği için başlığa "(minimum 20 karakter)" yazdım. 1711558385 Tamam açıldı, konuyu açmamı bekliyormuş. Sabahtan beri girmiyordu. :D
  18. Ö.F.Ö

Yardım Hangi hikayeli oyuna başlamalıyım??

Gece Assassin's Creed Odyssey'i bitirdim. Şimdi de bi hikayeli oyuna başlamak istiyorum ama karar veremedim, sizlere sormak istediğim sizce hangisine başlamalıyım? Steam Hesabım Epic Games'te de bunlar var;
  19. Ö.F.Ö

Yardım UNCHARTED™: Hırsızların Mirası Koleksiyonu 2 oyun mu?

Soru başlıkta. Oyunu alıcam fakat kaç oyun çözemedim 2 oyun gibi duruyor yine de size bir sorayım dedim. 1704376841 oyun bu https://store.epicgames.com/en-US/p/uncharted-legacy-of-thieves-collection
Top Bottom