Arama sonuçları: *

1. T

Prime Cs Go ve Pubg li hesap kaç tl eder?

Sorum başlıkta ve nerde satabilirim bilgisi olan varmı?
  2. T

Dying Light Zorluk Modunu Nasıl Değiştirebilirim?

Arkadaşlar bilmiyordum çok zor olduğunu kabus moduna aldım geri normale de çeviremiyorum.Normale çevirmemin bir yolu var mı?(İlk başta normal başladım sonra kabusa geçtim simdi seçenekler arasında sadece kabus ile oyna var)
  3. T

Yardım CS ve Valoranta Giremiyorum!!!!

Arkadaşlar sorunun ne olduğunu anlamadım CS ye de giremedim silip yükleyince düzeleceğini zannettim düzelmedi bari valoranta giriyim dedim onada girmedi neyi silmem gerek.İkisinde de aynı hata oluyor lole giriyorum ama.
  4. T

Öneri Ucuz ve yüksek sistem gerektirmeyen oyun önerisi

Sistem 9400f + 750ti bana önerebileceginiz oyun varmıdır? Bu aralar canım baya sıkılıyor bütçeyi yazdım Türkçe olursa muhteşem olur
  5. T

The witcher 3 yardım

Arkadaşlar bir bendemi oluyor bilmiyorum çok geç tepkime süresi var hiç Dodge yapamıyorum tıklıyorum saniyrs sonra fln oluyor.Oyun mu böyle? Değilse nasıl düzeltcem? @Vesemir dayı rahatsız ettim kusura bakma sen bilirsin diye etiketledim.
  6. T

The witcher 3 yardım

Arkadaşlar normalde haritada nereye gitceğimi gösteriyordu daha yeni başladım ne yapacağımı bilmiyorum.Nasıl açarım o haritadaki işaretleri yanlışıkla kapadım
  7. T

İ5 9400f + 750ti için oyun önerisi

Arkadaşlar isteğim başlıkta spor ve araba oyunları dışında cogu oyunu oynarım.Fiyatı da pahalı olmazsa iyi olur biliyorum cok sey istiyorum ama lütfen yardımcı olun artık cok sıkılıyorum CS LoL den teşekkürler.
Geri