Arkadaşlar bilmiyordum çok zor olduğunu kabus moduna aldım geri normale de çeviremiyorum.Normale çevirmemin bir yolu var mı?(İlk başta normal başladım sonra kabusa geçtim simdi seçenekler arasında sadece kabus ile oyna var)
Arkadaşlar sorunun ne olduğunu anlamadım CS ye de giremedim silip yükleyince düzeleceğini zannettim düzelmedi bari valoranta giriyim dedim onada girmedi neyi silmem gerek.İkisinde de aynı hata oluyor lole giriyorum ama.
Arkadaşlar bir bendemi oluyor bilmiyorum çok geç tepkime süresi var hiç Dodge yapamıyorum tıklıyorum saniyrs sonra fln oluyor.Oyun mu böyle? Değilse nasıl düzeltcem? @Vesemir dayı rahatsız ettim kusura bakma sen bilirsin diye etiketledim.
Arkadaşlar normalde haritada nereye gitceğimi gösteriyordu daha yeni başladım ne yapacağımı bilmiyorum.Nasıl açarım o haritadaki işaretleri yanlışıkla kapadım
Arkadaşlar isteğim başlıkta spor ve araba oyunları dışında cogu oyunu oynarım.Fiyatı da pahalı olmazsa iyi olur biliyorum cok sey istiyorum ama lütfen yardımcı olun artık cok sıkılıyorum CS LoL den teşekkürler.