Arama sonuçları: *

1. E

Bütün oyunları açarmi?

Xfx rx 570 4gb X4 860k 4.5ghz 16 gb ddr3 ram Bu bilgisayarın açıpta kasacagi oyun varmı düşük-orta grafiklerde? Yani açmayacagi oyun varmı
  2. E

Gta 5 de param yok

Gta 5 online a girdim premium Edition da 1 milyon dolar veriyormuş fakat benim param yok neden?
  3. E

Rx 570 Gta V Kac fps alir

Rx 570 4gb X4 860k 4.5ghz 8gb ram 1600mhz Gta 5 te kac fps alir? Kasmadan acar mi?
  4. E

Batman Arkham City kurulumu

Batman Arkham City yi kuramadım youtube dan baktim gine çözemedim yardim edecek varmı. Instagram : revengeess Isterseniz instadan ulaşabilirsiniz.
  5. E

Gta 5 kapanıyor

Onceden gta 5 i rahat oynuyordum , bilgisayara format attım attiktan sonra gta 5 ilk acilirken siren sesi yerinde donup hata vermeden kapanıyor çözümü varmıdır?
  6. E

Valorant açılmıyor

Daha düne kadar valorant açılıyordu şimdi tıklıyorum ne açılıyor nede başka bir şey oluyor ne yapmam lazım sildim yükledim Gine Düzelmedi?? R7 250 X4 860k 8gb ram
  7. E

PUBG LİTE GRAFİKLERİ ESKİSİ GİBİ DEĞİL

PUBG LİTE IN İLK Çıktığı zamanlarda grafikler Pubg yi andırıyordu Düşük ayarlarda bile Şu anki Pubg lite ın en yüksek ayarlarından daha iyiydi Sizce Bu neden Grafikler Pubg mobile gibi olmuş Neden Eskisi Gibi Değil?
  8. E

Fortnite Ne kadar internet harcar

Köye bilgisayarımı getirdim ve mobil den bağlanıp oyun oynamak istiyorum fortnite tahmini saatte kaç mb harcar?
Geri