Arama sonuçları: *

1. vlkn54

7 Yaşındaki kızım ile oynayabileceğim oyun önerisi

Arkadaşlar kızımla bilgisayar üzerinden , steam den indirebileceğim, bölünmüş ekranda aynı anda oynayabileceğimiz oyun önerilerinizi bekliyorum, oyun tarzı olarak çocuğun olumsuz etkilememesi önemlidir.
  2. vlkn54

PES 2021 Oynayanlar Yardım Edin!

Evet arkadaşlar akan oyunda ince ortaları açamıyorum, Online maçlarda rakip ön direk arka direk çatır çatır ortaları açıyor, bu işin püs noktası varmı ?
  3. vlkn54

Yardım PES 2021 5 Takım var!

Arkadaşlar Steamdan pes 2021 indirdim 5 takım var tüm takımları nasıl açabilirim yardımcı olabilecek var mı?
  4. vlkn54

Yardım Fifa 21 taktik kaydetme sorunu

Evet arkadaşlar Fifa 60 tl ye kadar düştü bende aldım, yeni öğreniyorum oyunu, 15 seneil pes serisinden sonra tuhaf geldi ama deneyelim bakalım, Sorum şu taktikleri kaydedemiyorum, her maç taktik yapmak zor, böyle bir seçenek var mı ?
  5. vlkn54

Yardım Tam Ekranda FPS Düşme Sorunu!

Merhaba arkadaşlar win 10 kullanıyorum, Steam Üzerinden World Of Tanks Blitz oynuyorum sadece bu oyunda tam ekranda anlık olarak fps düşüşleri ve ekran takılmaları yaşıyorum, oyunu pencere moduna alınca sorun yok, bunu çözümü varmıdır?
  6. vlkn54

steam indirimi The Witcher® 3: Wild Hunt 14 TL

Evet arkadaşlar an itibari ile oyunu aldım 14 liram çöpemi gitti yoksa güzel bir şey benimi bekliyor, şuan indiriyorum yaklaşık 50 gb.
  7. vlkn54

Mortoal Kombat X mi Tekken 7 mi, hangisini alayım ?

İki oyunu da takip ediyordum ikiside indirim de hangisini alayım sizce Mor
  8. vlkn54

Human: Fall Flat İndirimde

Güzel bir indirim olmuş, 9.60 tl şuan değerlendirmek isteyenler buyurun https://store.steampowered.com/app/477160/Human_Fall_Flat/
  9. vlkn54

Şokdan 79 liraya Philips oyun kolu aldım

Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz, Benim için en önemli konu yön tuşlarının yumuşak olmasıydı, evde 3 adet kol var çalışıyor ama rahat edemediğim için kullanmıyorum, aldığım ürün tuşları yumuşak ve belirgin bastığınızı hissediyorsunuz , bu beni çok mutlu etti, Kesinlikle küçük değil...
  10. vlkn54

Öneri 6 yaşındaki kızım ile oynayabileceğim oyun önerileri?

Küçük kızım büyümüş benle oyun oynamak istiyor :) Bilgisayara kol takacağız fakat bir türlü uygun bir oyun bulamadım, yarış oyunları , spor oyunları fark etmez yeter ki ikimiz aynı anda oynayabilelim.
  11. vlkn54

Türkçe Dublaj Oyun Önerisi

Merhaba arkadaşlar Türkçe dublaj oyun önerilerinize ihtiyacım var, ben biraz araştırdım kayboldum, sizden destek bekliyorum
  12. vlkn54

Assassin’s Creed Valhalla oynayan varmı

Assassin’s Creed Valhalla indireceğim videolar hoşuma gitti sizlerinde yorumunu merak ettim, ayrıca türkçe oynanabiliyor mu ?
Top Bottom