Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Forza Horizon 4 Steam 15-20 dakika sonra donup kalıyor

Oyunda 13 saatim var. Ve bu zamana kadar sıkıntısız oynadım. Ta ki bu 2-3 hafta öncesine kadar. Oyunu steam den oynuyorum. Belirli bir yer olmadan sistemimde yeterli olduğu halde 15-20 dakika sonra donup kalıyor. Hiçbir hata kodu vermiyor. Görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Ne...
  2. K

Yardım RDR 2 oyun esnasında donup yanıt vermiyor hatası

Baya bir süre önce korsan oynuyordum bu oyunu. Ara sıra donup yanıt vermediği için sildim. Şimdi ise orjinal olanını yükledim. Epic Games ten satın aldım doğru düzgün oynayayım diye. Ama gine aynı hata! Ne yapsam çözemedim belli bi süresi mekanı yok. Oyunu girdikten 2,3 dakika sonra atıyor bazen...
  3. K

Yardım R3 3100 sistemde LoL'de FPS düşüyor

LoL'de ara sıra FPS droplar alıyorum ve bu çok can sıkıcı olmaya başladı. Diğer oyunlarda hiç drop yemiyorum sadece LoL de oluyor bu sorun. Bütün sürücüler güncel. Nasıl çözebilirim? RAM 16 GB. Ekran kartı RX550 4 GB. İşlemci Ryzen 3 3100.
  4. K

Yardım Gta 5 güncellemeden sonra drop sorunu

Galiba bu sorun GTA 5'e son gelen güncelleme ile oldu sanırım tam emin değilim. Oyuna durduk yere drop girmeye başladı ara sıra 2,3 saniye ara sıra küçük küçük droplar. Can sıkıcı olmaya başladı. Sorunu nasıl çözebilirim? Windows güncel ekran kartı güncel. Ekran kartı RX550 4 GB. İşlemci Ryzen 3...
  5. K

Yardım R3 3100 - RX550 sistem GTA 5'te güncellemeden sonra takılmalar oluyor

Galiba bu sorun GTA 5'e son gelen güncelleme ile oldu sanırım tam emin değilim. Oyuna durduk yere drop girmeye başladı ara sıra 2,3 saniye ara sıra küçük küçük droplar. Can sıkıcı olmaya başladı. Sorunu nasıl çözebilirim? Windows güncel ekran kartı güncel. Ekran kartı RX550 4 GB. İşlemci Ryzen 3...
  6. K

GTA V "Watch Your Dead" modu çalışmıyor

Merhaba. Oyunum orijinal ve bütün her şeyi doğru yapmama rağmen mod çalışmıyor. O kadar uğraştım. Gerekli dosyaları indirip kurdum ama olmuyor.
  7. K

Roblox'ta "an error occurred while starting" hatası

Merhaba.Bugün Microsoft dan indirdiğim Roblox açılmamaya başladı.Tıklıyorum Roblox a 1-2 saniye bekliyorum hata vermeden kapanıyor.Kendi sitesinden indirdim.Oynadım 1-2 saat sonra an error occurred while starting hatasını almaya başladım.2 sinide çözemedim.Çözümlerini bilen varmı? Bilgisayarda...
Geri