Arama sonuçları: *

1. com2

csgo kasası için isim değiştirme

Merhaba, csgo kasa işlerinden falan pek anlamam ismimi sitenin adı şeklinde değiştirirsem bedava kasa açabileceğim söyleniyor, eğer ismimi değiştirirsem steam içerisinde ismimin site reklamı olarak kalmasını istemem tabii yani ismimi aynı gün içerisinde 2. kez değiştirebilir miyim? sorum bu...
  2. com2

COD Warzone fps drop sorunu

Sistemim r3 1200 af gtx 1650 8 gb ram genel olarak böyle, eskiden warzone oynuyordum fps drop sıkıntılarım yoktu hatta video kaydı bile alıyordum sonra tekrardan oynamak için indirmiştim hem ssd de çok yer kalmamıştı diye hata almıştım fakat sonra düzeltmiştim sizce fps drop sorunu neden...
  3. com2

Silah geliştirmeli eski tarayıcı oyunu

Merhaba, eskiden bir oyun oynuyordum tarayıcıda silahlarımızı geliştirip eklenti vs takabiliyorduk şimdi yıllar geçtiği için adını hatırlayamıyorum bilen varsa yazabilir mi? (grafikleri güzeldi)
  4. com2

Prime gaming teklifini steam oyununa aktarma

Merhaba, şuan prime gaming apex legends için pathfinder skini ve banneri veriyor fakat oyunun orginden olması lazım origin hesabını steam'e bağlamanın bir yolu yok mu? eğer yoksa hediye çöpe gidecek oyun ben de indirili durumda ama originden açmak istediğimde tekrardan indiriyor sanki inik değil...
  5. com2

Ekipçe oynanabilecek oyunlar

Merhaba, ekipçe oynanabilecek oyunlar arıyorum korku, aksiyon ya da hayatta kalma olabilir teşekkürler
  6. com2

Lol fps sorunu düzelmiyor

Merhaba, sistemim 1200 af ve 1650 lolde oynarken fps 280 leri bile görüyordu porofessor diye bir yardımcı program indirdim ve düşük ayar yüksek ayar farketmeden 60 fps sabit kaldı düzeltemiyorum ayarlarda sınırsız kare hızı seçili olmasına rağmen ne yapmalıyım
Top Bottom