Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Kısa ve tatliş gamepass oyunu önerisi

Selamlar. Laptopu aldığımdan beri kullanmadığım ve 2 haftaya süresi bitecek bir gamepassim var ve kullanma zamanı geldiğini görüyorum Kısa ve tatliş oyun önerisi istiyorum(grafik olsun, oyun türü olsun) bulduğum oyunlar -Cocoon -Humanity -Superhotlar(belki bunları oynamam) Üstteki oyunlar...
  2. KaganKK06

Steam sepetim nasıl?

Kendimce iyi fiyatta olan ve gelecekte oynama ihtimalim olan oyunları seçmeye çalıştım nasıl bir sepet olmuş? Steam hesabım bu .Olmayan oyunlardan öneriniz olursa satın almadan kontrol edebilirim. https://steamcommunity.com/id/kagankk06
  3. KaganKK06

Cars oyunu açılmıyor

Selamlar. Steam hesabımda Cars oyunu var ve ben bunu oynamak istiyorum.Menüye giriyor oyun modunu seçtiğimde atıyor. Topluluk merkezine baktım çoğu kişide de aynı sorun varmış. Ve bir çözüm göndermiş birisi bu dosyanın güvenilirliğini nasıl öğrenebilirim? Yüklemeli miyim?
  4. KaganKK06

Ea Anti Cheat hatası

Selamlar.Dünden beri Ea Anti Cheatinde bu hatayı alıyorum.Bazen 1052 oluyor kod.Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  5. KaganKK06

Epicte verilenler steamden alınır mı?

Bazı oyunlar Epic Gameste bedavaya verildi Steamde baktım şimdi.Uygun fiyattalar(indirimde) Sizce steamden alınır mı?
  6. KaganKK06

Tekken7 - Tekken7 DE

Selamlar.Tekken oyunu indirimde sanırım son indirimleri olacak. Ben önceden Tekken7 (ucuz olanı) satın aldım Acaba Tekken 7 Definitive Edition almalı mıyım? ve ne farkları vardır?
  7. KaganKK06

30 Tl steamden oyun önerisi

Selamlar.30 tl altı önereceğiniz oyunlar var mı? Toplu da atabilirsiniz beğenirsem alırım Speedrunners ve Trick Towers ve birkaç küçük oyunum 100 tl üstü olmuş yine bir şeyler alayım dursun kafasındayım Baktığımda Cod4:MW var şu anlık aklımda başka önereceğiniz varsa düşünebilirim.Teşekkürler
  8. KaganKK06

Fifa 22 yi tekrar mı yüklemeliyim?

Selamlar.Bir nedenden dolayı Laptoptaki uygulamaları silmek zorunda kaldım.Fifayı Steamden aldım birde EA uygulamasını yükseldim oynamak için.Finallerden dolayı Fifayı silmek istemedim(50gb oyun birde benim int yavaş) Steam'i silmek zorunda kaldım.Ben steamı yüklediğimde fifayı sanırım 0 dan...
  9. KaganKK06

Fifa 22 amazon paketleri gelmemiş

Selamlar.Dün fifa 22 indiriyim dedim.Bugün ultimate teame gireyim dedim ama amazon primeda birkaç ay aldığım paketler gelmemiş.Amazonda bakınca 'Beklemede' diyor. Nasıl alabilirim acaba?
  10. KaganKK06

Dust II Rekabetçi Havuzundan Kaldırılmış!!

Maalesef milli mapımız kaldırılmış.Yerine Anubis getirilmiş.Buna ek olarak -Awp 10 mermiden 5 mermiye düşürülmüş -M4A1-S te en uzak mesafeden verilen hasar .99 dan .94 e düşürülmüş. Sizce büyük değişiklikler olur mu? (Dust II sanırım ölüm maçında filan mevcut.Zamanım yoktu açamadım,müsait olan...
  11. KaganKK06

Steam İndirimlerinde Oyun Önerisi

Selamlar.Bildiğiniz gibi birkaç gün sonra Cadılar Bayramı İndirimi başlayacak Steamde. Bu İndirim belkide son uygun fiyata alabileceğimiz zaman olabilir.Sanırım Steam,yapımcılara sanırım Doları 12.5TL kurundan fiyatlandırma tavsiyesini vermiş. Bu İndirimde fiyatı uygun olabilecek oyunların...
  12. KaganKK06

Sizce Oyun stoklamak mantıklı mı?

Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açma gereği duydum.Eğer yanlış yaptıysam söyleyebilirsiniz. Steamden görebileceğimiz gibi şimdilik bazı oyunlara zamlar geliyor(DMY,Yakuza,Elden Ring).Artık anladık ki daha fazlası gelecek gibi duruyor ve bitmeyecek gibi de duruyor.Büyük...
  13. KaganKK06

21₺ lik ve 5₺lik oyun önerisi

Bir hesabımda 21₺ var diğerinde ise 5₺ Aklıma alacak oyun gelmedi veya beğenmedim.Aklıma 21₺ lik hesapta 3DMark alma fikri geldi ama sonra PcMark10 adlı uygulamayıda gördüm.Laptop alacağım zaman test yapma fikri yani.Bunlardan hangisi alınır eğer alırsam yada hangi oyunları önerirsiniz?
  14. KaganKK06

Steam Kütüphaneme Daha ne Ekleyebilirim?

Merhaba Hocalarım.Steamde 60Tl bakiyem var ve aklımda bazı oyunlar var bunlardan bazılarını fiyatları ile yazmak istiyorum: AoE 3: DE(9,60) Hollow Knight(12.00) Terraria(9.00)(Yan Hesaptan göndereceğim) Half Life 2(6.40)(Sayfasındaki Bundle) Serious Sam 2(3.60) Hotline Miami 2(6.20) Bunları...
  15. KaganKK06

Cs:Go Farklı hesaplar farklı Fpsler

Merhabalar öncelikle Bende 2 tane aktif kullandığım Steam hesapları var.Ana hesabımda Csgo oynarken daha akıcı oynarken 30-40 arası;diğer hesabımda 20-30 arasına düşüyor.Ayarları tamamen aynı yapmaya gayret ettim(başlatma kodları,steam ayarları,oyun içi ayarlar)ama maalesef yan hesabımda düşük...
  16. KaganKK06

Steam 55₺ bütçeye kadar oyun önerileri

Selamlar. @slmbnemıstık hocamla yaptığımız ticaret ile steam hesabımda 55₺ mevcut şu an.Bu fiyata kadar önerebileceğiniz tüm oyunlara açığım steamden de kontrol edeceğim https://steamcommunity.com/id/kagankk06/ Steam hesabım bu.Epic Games hesabımda var orada da ücretsiz verilen oyunlar mevcut...
  17. KaganKK06

Csgo oynayabilmek için ne yapabilirim

Selamlar.Şu anki kullandığım laptop dandik ötesi.Csgo oynamak istiyorum ama 20 fps bile alamıyorum.Tüm ayarlar düşük 800x600 oynasamda yeter.Bunun için ne yapabilirim 30-35 fps bile yeter yoldaşta.Grafikleri biraz daha kötü yapacak ve oynatacak bir şey var mıdır ve varsa bu dosya filan sıkıntı...
  18. KaganKK06

Steam Cadılar Bayramı Deneyi

Selamlar.Steamde yarın Cadılar Bayramı indirimi başlıyor sınırı kaldırttım.Böyle gözüküyor bunda sıkıntı oluyor mu arkadaş eklemeye çalıştım oldu o yüzden kalktığını düşünüyorum.Idle Master yükleyip kart düşürteceğim 46.57₺ var hangi oyunlardan yapayım linklerini bırakır mısınız?Zup...
  19. KaganKK06

Steam 50₺ Oyun Tavsiyesi

Selamlar.Belki yakın zamanda indirimlerde varken 50₺lik Steam cüzdan kodu alabilirim/almayı düşünüyorum.Çoğu oyun indirme Max50₺lik oyun tavsiyesi verebilir misiniz?Sistemim yok.Boşa alma filan demeyin https://steamcommunity.com/id/kagankk06/ hesabım bu buradaki oyunlar var bazılarında kod...
Top Bottom