Arama sonuçları: *

1. Peter Parker

F1 2023 Alınmalı mı?

Sizce alınmalı mı Son 700 tlm kaldı Almayı planladığım oyun yoktu karşıma çıktı @dutemo
  2. Peter Parker

500 Tl Steamdan Ne alınır?

Şuan İlk Düşüncem DMC5 198 tl olan ama onun dışında oyun önerilerinizi de alabilirim
  3. Peter Parker

Steam Sepetim Nasıl?

Çoğunlukla Oynamak istediğim oyunları ekledim 450 tl bütçem ama illaki şu oyunda olmalı dediğiniz bi oyun varsa bakabilirim
  4. Peter Parker

GTA V Açılıyor İntro Bitmeden Kendi Kendine Kapanıyor

Sorunum Bu hocam Daha RockStar ve RockStar North Logosu Gelmeden Kapanıyor Daha yeni yükledim steamdan ne yapmalıyım? 1657176543 Dosyaların Bütünlüğünü Doğrulattım Açıldı
  5. Peter Parker

valorant ilerlemem kayboldu

kontrattan ajan bile açmıştım kaybolmuş hepsi bütün arklarım falan sıfırlanmış hesap ne yapmalıyım
  6. Peter Parker

Forza Horizon 4 direksiyon setinin tuşları yetmediği için kullanamıyorum

Şaka Gibi Ama Yeterli Tuş Kalmadığı İçin Ayarları Kayıt Da Edemiyorum Bu yüzden Direksiyon Setiyle Oynamıyorum
  7. Peter Parker

Party panic oynamayı engelleyen bug

Oyuna girdiğinizde ve partiyi başlattığınızda ilk oyun bittikten sonra puan ekranında iki karakter üst üste gösteriyor ve diğer oyunu başlatmıyor Hazır da veremiyorsunuz
  8. Peter Parker

Gamepass AoE indirilmiyor

Sadece aoe değil 12+ olan hiç bir oyun yüklenmiyor mesela mortal komb Yüklenmiyor hata bu ne yapmalıyım
  9. Peter Parker

Mojang Hesabımın E-Posta Şifresini Unuttum

3-4 yıl önce minecraft almıştım şu an 11 marttan sonra artık mojang hesapları kaldırılıyor fiyor e-posta şifresiyle mojang şifresini aynı koymamışım ve e posta şifresini hatırlamadığım için mojang hesabını microsoft hesabı yapamıyorum ne yapacağım kol gibi fiyatı tekrar ödemeyeyim
  10. Peter Parker

Core 2 Quad + GT 420 sistem Fortnite açar mı?

Core 2 Quad + GT 420 sistem Fortnite açar mı?
  11. Peter Parker

R6 açılırken hata veriyor

oyunu açıyorum dosyalarda bir sıkıntı var gibi exe bulunamadı diyor dosyaların bütünlüğünü doğrulattım hala aynı hata
  12. Peter Parker

Q9550 gt 420 sistem valorant kaldırır mı

Sistem detaylı olarak imzamda var
  13. Peter Parker

Dragon age Inquisition çekiliş yapayım mı

elimde fazladan key var çekiliş yapayım mı yada yetkili birine vereyim o yapsın olur mu
  14. Peter Parker

Oyunumu nasıl iade edeceğim?

Moto GP 2013 almıştım ama oyun açılmıyor ve iade etmek istiyorum ne yapmalıyım? 1631455878 Steamdan bu arada
  15. Peter Parker

Steam moto gp 13 açılmıyor

Aldım açılmıyor ya deliricem eskiden 2002 modelini oyniyordum şimdi nostaji olsun diye aldım açılmıyor sistem imzada
Top Bottom