Arama sonuçları: *

1. Avatar

Rust Yanıt vermiyor hatası

oyuna girerken yanıt vermiyo diye diye 20 dakikada anca menüye giriyorum artı bide serverlere girerken birşeyler yüklerken her yükledigi dosya sonrası yanıt vermiyor sistemim de fazlasıyla yetiyor oyunu birde ssd ye kurdum. bu sorunu nasıl cozebilirim
  2. Avatar

Dying light 2 neden kısa

Dying light 2 güzel bi oyun oynamadan once baya loot yapıp oyunun max lvl bossu gibi gezicem sanıyodum ole degilmis yani bu iyiye isaret cunku sureklı olarak loot arama pesinde oluyosunuz neyse konumuz oyunda yapacak birsey kalmadı sözde oyun 500 saat surecekmıs ama onu gectim 62 saatin 20 veya...
  3. Avatar

dying light 2 toz bulutu sorunu

bi görev vardı o gorev yuzunden bina çöktü oyunu da bitirdim fakat etraf full toz bulutu hicbirsey görünmüyor eskiden ne guzel manzara fln sarıyodu simdi gözünün önü görünmüyor bunu nasıl çözebiliriz
  4. Avatar

immortals fenyx rising neden tutulmadı

bu oyunu almayı düşünüyorum fakat internette hiçbir türk youtuber bunu seri yapmamış 2 3 bölüm çekseler he dicem tamam ya alıcam dicem yada almicam fakat bu oyunda hosuma giden sey loot yapmak her seferinde güçlenmek farklı boss lar farklı itemler almak fln bu oyun parasına değer mi normalde ac...
  5. Avatar

Just Cause 4 Alınır mı?

Merhaba Just Cause 3 ün Canlılıgını ve Koskoca Haritasaını Ele Geçirmek Hoşuma Gidiyor jc3 Crackli bitirmistim Simdi Satın Aldım ayıp olmasın Yapımcılara diye. just cause 4 complete edition olark 50 tl ye dusmus alınır mı? sizce cok arada kaldım bussuru ollumsuz yorum var
Top Bottom