Arama sonuçları: *

1. Darkula

Fifa 22 fifa 23 den fazla yer kaplıyor neden ?

fifa 23 toplam 47.5 gb yer kaplarken fifa 22 50 gb yer istyor nedenini bilen var mı
  2. Darkula

Diablo 4 oyun açılmıyor XBOX Gamepass

oyun gamepass'e geldi indirdim güncelle diyor güncelleye basıyorum güncellemeyi yapıyor ama oyunu açmıyor bazen critical file uyarısı veriyor
  3. Darkula

Aile evinde witcher oynamak

Erotik sahneleri geçmek veya kapatmak gibi bir şansımız var mı
  4. Darkula

fifa 23 alıcam ama hata vermesinden korkuyorum

epicde 156 tl ye düşüyor bende xbox gamepass var ama oyun açılmıyor fifa 22 yükledim ondada check your connection hatası veriyor kararsızım ne yapayım
  5. Darkula

Epic games iade işlemleri

fifa 23 aldım ve sonra xboxda ücretsiz olduğu için iade ettim para ne zaman hesabıma yatar ve iade durumunu nereden kontrol edebilirim
  6. Darkula

İndirimli FIFA 23 nereden alabilirim

xbox game pass üyesiyim ama zamanında alıp iade ettiğim için şuan ücretsiz uygulamadan faydalanamıyorum indirimli olarak nereden alabilirim max 300 tl
  7. Darkula

FIFA 23 açılmıyor ea

Ben oyunu zamanında 169 tl ye alıp iade etmiştim sonra xbox'a gelince tekrar indirdim ve 10.saatin sonunda oyundan attı şimdi tekrar yükledim ve playe basıyorum anticheat ekranı geliyor sonra tekrar ea ekranına atıyor nasıl çözeceğim not ( xbox game pass üyesiyim)
  8. Darkula

Valorant gold pre lazım 1-2 maçlık sadece

rank düştüm bi kaç maçlık gelsin biri
  9. Darkula

Valorant gold pre lazım

Valorant girecek gold ranklı pre lazım
  10. Darkula

Valorant GAMEPASS 41 günde biter mi

21 rütbeyim şuan 41 günde biter mi battle pass açtım
  11. Darkula

ea games oyun iade etme

ea gamesden fifa 23 aldım nasıl iade edeceğim alalı 3 saat oldu
  12. Darkula

Rdr online hakkında kısa sorum var

Arkadaşla ben şu an hikayede oynuyorum eğer online modda oynarsam hikayem silinir mi
  13. Darkula

FIFA 22 Kariyerim gitti acil yardım

arkadaşlar ben baya ugraşıp lig kasmıştım oyunu biraz keşfedeyim dedim turnuvaya bastım benim teknik direktörlük kariyeri silindi nası geri getircem
  14. Darkula

The Witcher 2 'ye türkçe yama atmalıyım

Az önce witcher 2 aldım tüamrkçe yama atınca orjinal oyun dosyasının bozulup steam'e bağlanmamasından korkuyorum yama atmalımıyım
  15. Darkula

Tor*ent'den indirdigim oyun steamde açilır mi

Ben tor*entten pes 2021 season update indirdim ve yanlislikla steamde güncelleye bastım ve %20si doldu sonra iptal ettim şu an hala duruyor indirsem çalışır mı ?
  16. Darkula

Valorant Dereceli Devre Dışı

rekabetçi şu an devre dışı ne zaman açılır bilen var mı
  17. Darkula

God Of war Ragnarok izlenicek youtuber

God of war ragnarok izleyebilecigim youtuberler varmidir
  18. Darkula

Minecraft Shaderlar Virüslü müdür?

shader indiricem media fire ile dosyayı indirdim pc ye zarar verebilir uyarısı aldım yüklimmi yine ?
  19. Darkula

Cs go oyun bitiminde atılmak

Beyler takima 10 11 yas cocuklar geldi 30 kille mvp yim mac 13-10 yeniyoken attilar bu mac gecmisime dusermi ben bunlar steam hesabini nerden bulabilirim yada
  20. Darkula

Arkadaş edinebilceğimiz site

Cs go oynuyorum oynayacak arkadaşım yok team nasıl bulabilirim Rankım : SEÇKİN MUHAFIZ
Geri