Arama sonuçları: *

1. Halil014

Yardım Hunt Showdown Alınır mı ?

Şuan oyun en düşük fiyatında (43₺) Solo oynayacağım arkadaşım yok . Ne dersiniz ? Veya başka oyun önerebilirsiniz online. (BF serisi komple var)
  2. Halil014

Fallout 76 Kodu (Ücretsiz)

Fazladan kod varmış isteyen kullanabilir. VCMPH-YCW34-VW3XT-CW2M6-FW47Z
  3. Halil014

Forza Horizon 5 Server Rezaleti

Sizde de oluyor mu ? Sürekli Horizon çevrimiçinden atıyor eleyiciye giriyorum atıyor online maçlarda atıyor delirecem protesto etmek için emülatörden Forza Horizon 1 oynuyorum. İnternette sorun yok.
  4. Halil014

Yardım Ark Oyunu Game Pass ve Steam

Sorum şu Gamepass ten ark ultimate Survivor ( full DLC ) li oynarsam Steam den oynayan kardeşimle oynayabilir miyim ? Onda düz bedava verilen ark var
  5. Halil014

Yardım Game Pass iptal edilir mi ?

Kardeşim game Pass aboneliği iptal etmeyi unutmuş karttan çekmiş nasıl iade alabiliriz ?
  6. Halil014

Elden Ring Hakkında Düşüncesi olan

Yeni konu yoktu açayım dedim. Bu forumda ne kadar beklenir bilmem ama hiç merak eden var mı acaba ? Oynanış videosu üzerine tabi.
  7. Halil014

Forza Horizon 5 Tüm Harika Oynanış Videoları 🚘🚗🛫☄🔥🔥

Game pass'i olanlar kemerleri bağlayın!:)
  8. Halil014

Öneri Modlu Minecraft icin sürüm önerisi

Arkadaşlar mod paketi yapmayı düşünüyorum en ideal sürüm hangi sürüm olur ? Yaptıktan sonra burada yayınlarım . @Emirhandkee
  9. Halil014

En Zor Sekiro Boss'u Hangisi ?

Arkadaşlar Sekiroya başladım Lady Butterfly ve Genichiro bosslarını kestim Genichiro hakikaten çok zordu 45 dakika falan sürdü kesmem . Daha zor bosslar var mıdır ? Varsa ne kadar zordur ? Tavsiye verirseniz sevinirim.
  10. Halil014

Bloodborne PC'ye Gelir mi ?

Ya dostlar deliriyorum şu oyunu oynamak için. Ps4 alma gibi bir şey istemiyorum oyun çok iyi çalışmıyor ve 30 FPS olduğu için. Biraz araştırma yaptım değişik sızıntılar var ama net bir şey veya tespit bulamadım. Gelirse yapıştırırdım ama yok işte. Gelme ihtimali var mı ?
  11. Halil014

Far Cry 4 vs Far Cry 5

Geçen Ubisoft indirimlerinde Far Cry 5 aldım. 1 yıl önce falan Far Cry 4 ü bitirdim. Far Cry 5 nasıldır tavsiye eder misiniz ? 3 ve 4 ü sevdiğimi söyleyeyim .
  12. Halil014

Xbox Sunumu (13 Haziran 2021)

Not:Hepsi yeni değil bazıları gamepass e gelecek Bazıları ilk defa gösteriliyor bazıları önceden gösterilen oyunun oynanışı falan
  13. Halil014

Dark Souls Remastered Bitti Sorularım var

Arkadaşlar daha önceden bu oyunu incelemiştim 3 boss falan kala sınavlarım olduğu için çalışmaya başladım oyunu da askıya almış oldum sonradan devam etmeye üşendim . 2-3 gün önce tekrar başladım ve oyunu bitirdim. Gayet de beğendim . Sorularım var : 1-En zor dark souls hangisi ? 2-Dark Souls...
  14. Halil014

Crysis 2-3 Remastered Geliyor (!) 'muş Rezaleti

Evet CryTek durmadı zaten çok çok iyi gözüken Crysis 2 ve 3 e de Remastered yapıyor. En ufak grafik farkı göremedim. Tek amac aynı oyunu tekrar satmak. Hadi konsollara getirmek istiyorsun diyelim neden Remastered ? Bu oyun kesinlikle Remastered falan değil !
  15. Halil014

Uncharted 4 Bilgisayarlara Geliyor ! 🔥🔥

Sony, Invester Relations adlı yatırımcılarıyla gerçekleştirdiği etkinlikte PC sürümünün geleceği oyunları paylaştı. Sunumdan alınan bazı görüntüler, internete sızdırılınca PC için planlanan oyunların arasında Uncharted 4'ün olduğu ortaya çıktı. E3 2021 ve Summer Game Fest gibi etkinlikler...
  16. Halil014

Yardım Garry's Mod Hikayeli Harita Yapma

Gmod çok oynandım artık mekaniklere modlara aşinayım ama nasıl ilerlemeli harita yaparım ? Ölünce checkpoint ye dönmeli falan
  17. Halil014

Half Life Öngörülemeyen Sonuçlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Az önce bitti ve ağzım açık kaldı. Resmen emek kokuyor. Half Life serisini bitirmeme rağmen neredeyse hiçbir şey bilmediğimi farkettim. Oyundaki olaylar sanki yaşanma ihtimali varmış kadar gerçekçi bir bilim kurgu çevresinde dönüyor. Daha önce bir konu açılmış ama kimse belgesel hakkında...
  18. Halil014

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Fragmanı ve Sistem Gereksinimleri Yayınlandı

Çıkış tarihi 4 Haziran olarak belirlenen Sniper Ghost Warrior Contracts 2’den yeni fragman geldi. Yayınladığı fragmanla oyundaki birçok yeniliği detaylı bir şekilde tanıtan CI Games, oyunu PC’de oynamak için gereken minimum sistem gereksinimlerini de oyuncularla paylaştı. Keskin nişancılığı...
  19. Halil014

Yardım GTA Online Araba ile Hızlı giderken kasma sorunu

Arkadaşlar laptobumda GTA oynarken arabayı hızlı sürüldüğünde oyun donuyor ve diğer oyuncular beni geri fırlamış olarak görüyor. Sadece Online da oluyor ayrıca story FPS i 50 falan iken online 30-35 arası gidip geliyor ama arabayı hızlı sürerken donması çok can sıkıcı. Özellikle yarışlarda ...
  20. Halil014

Yardım Cod Warzone Black Ops silahları var

Arkadaşlar ben Warzone indirdim oyun teknik olarak modern warfare ama silahlar black ops cold War şimdi oyundan modern silahlar kaldırıldı mı ? Oynayanlar cevaplarsa sevinirim
Top Bottom