Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

Fortnite "Çöktü" Hatası Verip Duruyor

Oyuna giriyor bağlanıyor kısmı geliyor aşağıdaki bar dolunca oyundan atıp çöktü raporu veriyor eskide açılıyordu çözümü nedir ?
  2. eyupefe3

"Fortnite Çöktü" Hatası

Arkadaşlar oyuna giriyor,bağlanılıyor ekranına geldikten sonra oyun kendini kapatıp fortnite çöktü hatası veriyor.Ayarlardan dx12 dokularını yükle seçeneğini kaldırdım hala aynı nasıl çözerim ?
  3. eyupefe3

Bu yayın gerçek mi ? CS2 Bedava Deneme (Edit: Değil)

gerçek mi ?
  4. eyupefe3

Valorant en ucuz vp ?

Skin alıcam en ucuz vp nerede var ? 2175 vp skin.
  5. eyupefe3

GTX650'ye Göre Oyun Önerisi

Arkadaşlar öncelikler selam,sistem imzamda yazıyor,telefondan giren arkadaşlar için konunun en altına bırakıcam.Fps oyunlarını seviyorum valorant,csgo olsun ancak insanlar hayatsız gibi oynadığı için bende oyunlara pek vakit ayırmadığımdan sürekli ölmek ve toxiclikten bu oyunlara çok...
  6. eyupefe3

Minecraft Nerden Oynuyabilirim ?

TLauncher virüslü falan dediler,online olarak oynamak istiyorum herkesin geliştiği ev kurduğu falan nerden oynuyabilirim ?
  7. eyupefe3

GTX 650'ye Araba Oyunu Önerisi

Sistem imzada keyif verececek asetto corsa hariç oyun önerebilir misiniz ?
  8. eyupefe3

Sistemimde Oynuyabileceğim En İyi Oyunlar ?

GTX 650 + Xeon e5430 + 6gb ram ile en yüksek ne oynuyabilirim ?
  9. eyupefe3

Valorant Champions 2022 Tanıtımı

Evet,19 Ağustos 2022 itibari ile Youtube | Valorant - Türkiye tarafından Champions 2022 Kaplamasının tanıtım videosu geldi görüşleriniz neler ? Kaplama 23 Ağustos 2022'de markette satışa sunulacak.
  10. eyupefe3

Gamepasstaki Hangi Oyunları Oynuyabilirim ?

Arkadaşlar öncelikle selam,discord nitro etkinleştirince 2 aylık xbox gamepass ultimate geldi bunla hangi oyunları oynuyabilirim sistemimin yettiği ? Daha etkinleştirmedim fiyatı iyiyse satabiliyor muyum ?
  11. eyupefe3

Valorant FPS Yüksek Ama Kasma Hissiyatı Var

Arkadaşlar öncelikle selam,valorantta oyun 60-100fps arası değişiyor ama genelde 70-80 civarı oluyor monitörüm 60hz sabitli ama fps akıcılık değerinin üstünde olsada kasma hissiyatı var ve drop giriyor bu sorunu nasıl çözerim ? Gittiğim internet kafelerde bu sorun yok oyun çok güzel bir hal...
  12. eyupefe3

Düşük Sisteme Uygun Oyun Önerisi

Arkadaşlar öncelikle selam,evde yapacak bir şey yok sistem imzamda yazıyor şuan oynadığım oyunlar altta görselde,ücretsiz tercihim ama çok pahalı değilse parayla alabilirim.Önerilerinizi bekliyorum.
  13. eyupefe3

Valorant Renk Ayarı Nasıl Yapılır ?

Arkadaşlar öncelikle selam,izlediğim video veya yayınlarda valorant oynarken adamların görüntüsü çok güzel gözüküyor bende böyle olmasını istiyorum ama bir ayar bulamadım nasıl yaparım ? AMD Ekran kartı. Örnek video; (Video başı)
  14. eyupefe3

HD5570 ve Q9300 Fortnite Kaldırır mı ?

Sistem imzada minimum sistemi karşılıyor ama optimizasyonu çöp bir oyun olduğu için sorayım dedim,kaldırır mı ?
  15. eyupefe3

İsmini Bilmediğim Lego Oyunu

Arkadaşlar öncelikle selam,instagramda karşıma her sistemin açabileceği oyunlar diye bir şey çıkmıştı orda legonun bir oyunu vardı AC gibi gezebiliyorduk adını bilen var mı ?
  16. eyupefe3

Forza Horizon 4 30TL'ye alınır mı ?

Arkadaşlar öncelikle selam,forza horizon 4 almayı düşünüyorum.Şimdiye kadar hiç oynamadım hatta güzel grafikli hiçbir araba oyunu vs oynamadım.30TL'ye alınır mı ? Ultimate almaya yetecek param yok.Alırsam 1-2 ayda 1 oynuyabileceğim abimin laptopu oda ayda 1kere falan geliyor 1 haftalığına.
  17. eyupefe3

CS:GO Ucuz Skin Önerisi

Maximum 5-6 TL olacak şekilde bynogameden ucuz "Ak47,Awp,M4a4" gibi oyun içinde genellikle kullanılan silahlara skin arıyorum,link olarak atarsanız sevinirim.
  18. eyupefe3

Minecraft arkadaşla online server nasıl açılır

Arkadaşla tlauncherde online minecraft oynamak istiyorum server nasıl açabilirim ?
  19. eyupefe3

Aldığım oyunları iade etmeli miyim ?

The forest,the witcher 2,little nightmares,assetto corsa almıştım indirimlerden,rust ve witcher biri kasıyor birinin mapi yüklenmiyor.Little nightmares takılıyor (tahmini 20fps falan alıyorumdur) assetto corsa bu akşam yükleyeceğim sizce iade edeyim mi ?
  20. eyupefe3

The Witcher 2 Harita Yüklenmiyor

Arkadaşlar öncelikle selam,az önce witcher 2 indirmesi bitti ve oyuna girdim.Girerken language falan bir şeyler dedi kapat'a bastım gitti.Sonra oyuna girince yeni oyun kısmından öğretici moda girdim ve harita yüklenmedi olduğum yerde duruyorum hareket edebiliyorum ama bir yere gitmiyor sebebi...
Geri