Arama sonuçları: *

1. AQloT

ATS/ETS2 Harici Sözleşme de İş Gözükmüyor

ets2 harici sözleşmeler çıkıyor fakat ats de çıkmıyor neden acaba modları kaldırıyorum yine aynı dlc ler tam ats de olmuyor fakat ets2 de mod da olsa çıkıyor ets2 de de bir kısım dlc ler crack üstelik ona rağmen çıkıyor fakat ats de çıkmıyor etkinlik yapamıyorum bu yüzden
  2. AQloT

Öneri ATS indirimdeyken alınır mı

Direksiyon seti vesaire yok fakat ETS 2'yi oynarken zevk alıyorum açıkçası özellikle online da daha iyi ATS 70 TL ye düşmüş alınır mı sizce ama DLC ler hariç DLC ler çok uçuk ayrıca multiplayer da oyuncu azmış amerikan tırları ve otobanları hoşuma gidiyor harita küçük kalıyor sanki DLC siz de
  3. AQloT

Yardım GTA 4 TAKILMA SORUNU İÇİN PATCH ÖNERİSİ

Oyunum steam üzerinden orijinal internet deki patch ler korsana uyumlu sanırsam olmuyor patch ciddi oranda düzeltiyor yanlış değilse eğer youtube da videolarda sürüm sürüm karşılaştırma yapılmış nereden bulabilirim orijinal için kurulumu nasıl yapılır ?
  4. AQloT

Öneri RX 6600 sisteme oyunlar için grafik modu önerisi

Minecraft, GTA V, GTA IV bu tarz oyunlara grafik modu öneriniz var mı hatta GTA San Andreas'da olur DE'yi istemiyorum DirectX 3.0 tarzı grafik modu var mı çoğuna el atıp kaldırılmış bulamadım ayrıca RTX açma imkanı var mı öyle bir mod var mı ya da önerilerinizi bekliyorum... SA için böyle bir...
Geri