Arama sonuçları: *

1. Hakan06

Oynayacak oyun tavsiyesi

Merhabalar. Boş vakitlerde oynayacak oyun arıyorum. Baktığımda genel oyunların hepsini oynamışım neredeyse. Parası neyse verip alacağım diyorum. 3000 de 5000 de olsa verip alacağım o derece. Oynacak oyun tavsiyesi istiyorum. (Önceden oynadığım oyunları tek tek yazıp gereksiz kalabalık yapmak...
  2. Hakan06

DIRT 2.0 Gamepad ile oynanır mı?

Elimde Dualsense cihaz var. DIRT 2.0 direksiyon seti olmadan bununla oynanılabilir mi? Daha önce oynamış varsa fikirleri almak isterim.
  3. Hakan06

The Last of Us PC - Dualsense özelliklerini bluetooth ile kullanmak?

Merhaba . Bildiğiniz üzere TLOU PCye geldi. Bugün oynamaya başladım ve Dualsense cihazımı bluetooth ile bağladım. Adaptive Triggers ve Haptic Feedback sorunsuzca çalışıyordu. Normalde oyun desteklese bile bu özellikleri kullanmak için Dualsense'yi kablo ile bağlamamız gerekiyordu. TLOU...
  4. Hakan06

Fifa 23 FUT modu kadro hakkında yardım lazım .

Merhaba FIFA23 aldım ve ilk kez fifa oynuyorum. FUT modunda kullanmadığım 50-60lık bronz gümüş oyuncular var. Bunları ne yapacağız. Kadro panelinde öylece duruyor. İstersem 0 gold karşılığında satabiliyorum.
  5. Hakan06

RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor?

RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor? Oyunu aldım. Hani 15 saat falanda oynadım yarısına geldim hikayenin ama nedense oyun çok ağır geliyor. Bazı görevler cidden çok keyifli ama oyunun geneli çok sıkıyor. Detaylar, konuşmalar , karakter kurguları vb. cidden çok güzel ama ne bileyim işte.
Top Bottom