Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

NBA2K24 PC Kasma sorunu (yardım edin iade etmek istemiyorum)

Oyunu dün aldım indirdim bi konuda açtım ama etkileşim almadı 13700hx rtx 4060 lı sistemim var oyunu kaldırmama imkanı yok oyun menüde 10-20 fps takılıyor orda bi sorun var oyunun ara sahneleride aynı sadece oyunu anlık oynarken bir sıkıntı yok ama grafikler falan berbat herşeyi yükseğe alsamda...
  2. Ragnar Adamdır

NBA 2K24 PC 30 FPS Sorunu

Arkadaşlar dün steamda indirime girince aldım bugün indirim açtım şimdi oyunu pencereli ekran olarak açıldı 30fps ondandır dedim ama full ekran yaptım fps yenilemeyide pc de senkron sorunu vardır belki diye 60 a indirdim ama lobide sanki ağır çekimde 17fps oyundada 30 60 fps arası değişiyor ara...
  3. Ragnar Adamdır

FM24 için yardım gerek

Arkadaşlar, bu oyunu en iyi öğrenebileceğim bir video önerisi yapabilir misiniz? Ve bir şey daha soracağım: Oyundaki hiçbir wonderkid takımıma gelmiyor (Galatasaray). Yani kimi denediysem olmadı, artık oyunun bozuk olduğunu düşüneceğim. Örneğin, Kasımpaşa'nın sol beki Yasin Özcan, 2 yıldız...
  4. Ragnar Adamdır

Sniper elite 5 başlamıyor

Gamepassten indirdim şimdi oyunu başlat diyorum siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor başlamıyor.
  5. Ragnar Adamdır

Bu 4 Oyunu HDD de ve Benim Sistemim de Ne Kadar İyi Oynayabilirim ?

Arkadaşlar SSD doldu ve 4 oyuna başlamak istiyorum ancak oyunları HDD ye yükleme şansım var sadece , kafamda 2 tane soru var yani 2 problem , ben bu oyunları hem sistemim de hemde hard diskte oynayabilir miyim? En azından hangileri rahat bir oynanış sunar. Sistemim de 10. nesil i7 , Gtx 1650 ti...
  6. Ragnar Adamdır

Bu 4 Oyunu HDD de ve Benim Sistemim de Ne Kadar İyi Oynayabilirim ?

Arkadaşlar SSD doldu ve 4 oyuna başlamak istiyorum ancak oyunları HDD ye yükleme şansım var sadece , kafamda 2 tane soru var yani 2 problem , ben bu oyunları hem sistemim de hemde hard diskte oynayabilir miyim? En azından hangileri rahat bir oynanış sunar. Sistemim de 10. nesil i7 , Gtx 1650 ti...
  7. Ragnar Adamdır

FC 24 hard diskte oynanır mı?

oyun ssd de arkadaşlar ancak yer azaldı benimde alana ihtiyacım var 2tb lık hard disk var duruyor öyle oraya taşısam rahat oynatır mı ne gibi sorunlar olur
  8. Ragnar Adamdır

RDR2 hakkında 2 tane sorum var

Arkadaşlar oyuna çok hakim değilim başlardayım henüz 1. 450 dolar verip aldığım bi atım vardı üstünü başını saçını giydirdim ismini dedemin ölen atının ismini koydum :D neyse yolda haince bi pusuya düştüm hem ben hemde atım öldü at ilacım vardı ama bende öldüğüm için kurtaramadım atı geri...
  9. Ragnar Adamdır

Witcher 3 yeni nesil güncellemesi için yorumlarınız neler

Sorum başlıktaki gibi ben biraz baktım ilgimi çok çekti açıkçası , sizce tekrar indirip oynanmalı mı ?
  10. Ragnar Adamdır

İnternetimiz kesilecek ev arkadaşımla ne oynayabilirim (Biraz Acil)

Arkadaşlar taşındığımız için internetimiz 10 gün falan olmayacak bizde arkadaşımla bugün LAN üzerinden oynayabileceğimiz oyunları indiricez şuanlık aklımıza sadece payday 2 ve a way out geldi onları indiriyoruz ama 10 gün uzun bi süre başka hangi oyunları indirmeliyiz LAN üzerinden ama önemli...
  11. Ragnar Adamdır

Gold - Plat elo pre girmek isteyen varmı (lol)

iyi akşamlar lol de ranked oynucam girecek olan varmı sesli konuşarak pre girelim oyun atalım
  12. Ragnar Adamdır

Fi̇fa 23 Ü Nasil Alirim

Arkadaşlar çok ikonik bi başlık biliyorum steamdeki fiyatı bütçemi çok aşıyor ama fifa bağımlısıyım özellikle kariyer oynuyorum fifa 22 de şampiyonlar ligini almadıgım bilinen takım kalmadı fifa 23 ü çok istiyorum ama öğrenciyim öğrenci evine anca paramız yetiyor ve almam imkansız alternatif...
  13. Ragnar Adamdır

Yardım Pes 2021 donma sorunu acil

Arkadaşlar oyun içinde 100 fps alıyorum maçta iken ama kasıyor donuyor böyle değişik bir sıkıntı var ekranda sanki 20 fps gibi ama 100 fps hiçbir oyunda sorun yaşamadım forza olsun pubg olsun pes te garip bir durum var yardım edermisininiz 1638020268 Tamam arkadaşlar vsync ayarlarda kapalıymış...
  14. Ragnar Adamdır

Bf 2042 almaya değermi

Arkadaşlar oyunu biraz denedim hoşuma gitti ama malum fiyatlar ortada ancak senelik 900 falandı galiba ea play pro alsam sınırsız oynayabilirmiyim ve diğer oyunları falan
  15. Ragnar Adamdır

Öneri Şimdiye Kadar Oynadığınız En İyi Hikayeli Oyun Hangisi?

En iyi dediğiniz deneyimlediğiniz hikaye oyunları nelerdir bine bi sizden öneri almış gibi olucam hikaye oyunlarına yönelmeyi düşünüyorum.
  16. Ragnar Adamdır

Valorant neden bu kadar kolay ?

Arkadaşlar zamanında cs go da çift keleş olup (saçma sapan hilelerin olduğu ve ücretsiz olan zaman değil gerçekten eski hard zamanlar) oyunu bırakmıştım hikaye oyunlarına merak saldım yani az çok bu tarz fps oyunlarına alışkanlığım var. Her neyse bugün internet cafeler açılınca bi uğrayalım...
Geri