Arama sonuçları: *

1. Ö

No man's sky bu sürümü pc için mi xbox için mi?

No Man's Sky da şuan indirim var bu sürümü alırsam pc de oynayabilirmiyim yoksa sadece xbox için mi?
  2. Ö

Laptobum planet crafter kaldırır mı?

Elimde huawei matebook d16 var amd ryzen 5 4600 H işlemci, 16 gb ram ve dahili ekran kartı var. Sizce sistemim planet crafter kaldırır mı ve bu oyun alınır mı?
  3. Ö

Project zomboid mi astroneer mı?

Bu iki oyundan hangisini almak mantıklı ve nedenini yazarsanız sevinirim.
  4. Ö

Planet crafter almaya değer mi?

Fiyatı 7.5 dolar videolarını izlediğimde oyun hoşuma gitti sizce bu oyun bu fiyata almaya değer mi?
  5. Ö

Sistemim ea fc 24 kaldırır mı?

Elimde huawei matebook d16 var. AMD ryzen 5 4600 H işlemci,dahili ekran kartı ve 16 gb ram var. Sistemim ea fc 24 kaldırır mı ona göre oyunu alacağım.
  6. Ö

Fortnite oyundayken çöküyor

Fortnite oynamaya başladığımda ortalama 55 fps almama rağmen 5 dk sonra sonra çöküyor sebebini bilen var mı?(en düşük ayarlarda oynuyorum) Cihazım: Huawei matebook d16 AMD ryzen 5 4600 H işlemci,dahili ekran kartı ve 16 gb ram var.
  7. Ö

Sistemim lethal company kaldırır mı?

Elimde huawei matebook d16 var. AMD ryzen 5 4600 H işlemci,dahili ekran kartı ve 16 gb ram var. Sistemim lethal company kaldırır mı ona göre oyunu alacağım.
  8. Ö

Sistemim 7 days to die kaldırır mı?

Elimde huawei matebook d16 var. AMD ryzen 5 4600 H işlemci,dahili ekran kartı ve 16 gb ram var. Sistemim 7 days to die kaldırır mı?
  9. Ö

Sistemim ets2 kaldırır mı?

Elimde huawei matebook d16 var. AMD ryzen 5 4600 H işlemci,dahili ekran kartı ve 16 gb ram var. Sistemim ets2 kaldırır mı?
  10. Ö

Sistemim skyrim oynatırmı?

Skyrim special edition steamda 70 TL'ye düşmüş aldım ama elimdeki laptop oynarken sorun çıkarır mı tam emin değilim. Elimde huawei matebook d16 var. AMD ryzen 5 4600 H işlemci,dahili ekran kartı ve 16 gb ram var. Oyunun sistem gereksinimlerinde minimum gereksinimleri karşılıyor gibi sizce sorun...
  11. Ö

Cs2 için yatırım yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Steamda 41 TL para var paranın yatıp değer kaybetmesindense en azından değerini koruması için yatırım yapmayı düşünüyorum cs2'de ne alabilirim? 1695987530 Elimde 12 tane kapsül var paris 2023 legends ve challengers eşit miktarda 6 tane daha kapsül mü alayım yoksa başka bir şey mi alayım?
  12. Ö

Sistemim cs2 de çok zorlanır mı?

AMD ryzen 5 4600 H işlemci,dahili ekran kartı ve 16 gb ram var. Laptop kullanıyorum.
  13. Ö

Sistemim skyrim oynarken sıkıntı yaşatır mı?

Skyrim special edition almayı düşünüyorum ama elimdeki laptop oynarken sorun çıkarır mı tam emin değilim. Elimde huawei matebook d16 var. AMD ryzen 5 4600 H işlemci,dahili ekran kartı ve 16 gb ram var. Oyunun sistem gereksinimlerinde minimum gereksinimleri karşılıyor gibi sizce sorun yaşarmıyım...
  14. Ö

Dying light 2 700 TL oldu

Oyun zam yiyerek 700 TL ye yükseldi.
  15. Ö

Spiderman mi rdr 2 mi ?

Bu iki oyundan hangisini almak daha mantıklı? (İkiside aşağı yukarı aynı fiyatta.)
  16. Ö

150 TL yi nasıl değerlendirebilirim?

Steamdan 150 TL ye resident evil racoon city edition almayı düşünüyorum bu parayı daha iyi değerlendirebilirmiyim?
  17. Ö

Resident evil racoon city alınır mı?

Paket re 2 ve re 3 oyunlarının ikisini de içeriyor 150 tl bu pakete verilir mi.(re 7 ve 8 e sahibim.)
  18. Ö

240 TL oyun önerisi yaparmısınız

Skyrim almayı düşünüyorum ama kalan paraya ne alsam karar veremedim yardımcı olurmusunuz. Gow, DL2 ve metro exodus gold edition almıştım üstüne bu para kaldı. Hikayeli açık dünya çok sıkmayacak oyunlar olursa sevinirim.
  19. Ö

AC ORIGINS e sahipmiyim?

Aç origins galiba bi ara ücretsiz dağıtılmıştı ama tam emin değilim uplayde baktığımda böyle gözüküyor şimdi ben bu oyuna sahipmiyim?
  20. Ö

Prime içerikleri hesabıma gelmiyor

Amazon prime da valorant için aldığım içerikler hesabıma geçmiyor sebebi nedir bilen var mı?
Geri