Arama sonuçları: *

1. I Auditore I

Bf4 hala online oynanıyor mu?

[ÇÖZÜLDÜ] Battlefield 4 da hala multiplayer desteği var mı? Ona göre indireceğim. Teşekkürler.
  2. I Auditore I

Csgo snackbite kasasının değeri yükselir mi?

Csgoya snackbite kasası geldi fiyatı şuan 40tl civarı daha yükselme ihtimali var mı ?
  3. I Auditore I

Ets 2 MP küçük arabalar ne işe yarar?

ETS 2 MP de fiyatı ucuz olduğu için jeep aldım fakat bir işe yarıyor mu yoksa mapi gezmek için falan mı?
  4. I Auditore I

Bu 710'lu sistem GTA 5 oynatır mı?

İşlemci: Intel Pentium E6500 Ekran Kartı: Msi GT 710 1Gb Ram: 6gb Bu sistem en düşük ayarlarda GTA 5 oynatır mı? Edit: Yükledim, 720p düşükte dropsuz 20-30 fps oynatıyor, lakin arada arabayla hızlı gidince yol bir kaç saniye yüklenmiş olmuyor ama ama görev yöneticisinden önceliği yükseğe...
  5. I Auditore I

Oyunlara nasıl daha hızlı girilir?

Eu4'e girerken olsun csgo map yükleme olsun yavaş giriyor. Şuan hdd kullanıyorum. Ssd harici bunu hızlandırmanın yolu var mı ram yükseltme falan yapsam etki eder mi. Bu süreyi kısatma için bir yöntem var mı? edit: 2gb olan rame 4gb ekleyerek 4+2 = 6gb yaptım oyuna girme süresi önemli ölçüde azaldı.
  6. I Auditore I

Just Cause 2 için nereden TR yama indirebilirim ?

Steam'dan Just Cause 2 oynamaya karar verdim ama nerden yama indirebileceğim konusunda fikrim yok bir kaç site var ama güvenli olup olmadığını bilmiyorum. Oyun çeviri net de bir süreliğini kapalıymış. Virüs kapmayacak bir şekilde nerden indirebilirim ? edit: oyun çeviri netaçılmış oradan...
  7. I Auditore I

İki kişiyle oynanabilen korku oyunu öneriniz var mı?

Arkadaşlarla oynanabilecek korku oyunu tavsiyeniz varmı ? Sistem gereksinimleri de yüksek olmasa çok iyi olur, teşekkürler şimdiden. Ücretli olabilir.
  8. I Auditore I

Kötü bilgisayarlar için Csgo Kodları

Evet arkadaşlar kötü bilgisayarlar CSGO da nbı nebzede olsa FPS artıracak,oyunu hızlandıracak bildiğiniz bı kod varsa söyleye bilirmisiniz +en düşük ayarlarda oynuyorum bide haritalarsayavaş giriyor bunun için bı tavisyeniz varmı ssd almak fln yada ram yükseltmek gibi.
  9. I Auditore I

Türkçe Strateji oyunu önerebilir misiniz?

Evet başlıkta olduğu gibi türkçe strateji oyunu önerebilir misiniz? işte mb warband total war attila gibi ,steamde olursa daha makul olur, ücretli olsun olmasın farketmez çünkü aralarından beğendiklerimi seçeceğim teşekkürler.
Top Bottom