Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Mount and blade 2 Xbox'tan alınır mı?

Arkadaşlar selam xbox store'da 250tl bunun dışında steam'den de 265 tl'ye alabiliyorum sorum şu xbox'ın bazen dosyalara erişime izin vermediğini duymuştum şimdi bende oradan alsam mod yükleyeceğim zaman sorun olur mu?
  2. Ahmet Sevinç

Witcher 3 malum şeyi yapmak hikayeye etki eder mi?

Arkadaşlar merhaba oyunun daha çok başlangıcındayım diyebilirim , daha doğrusu keira ile olan görevi tamamladım fakat namuslu bir efsunger ve yennefere olan bağlılığımdan dolayı "o" seçimi seçmedim ama insan bakmak istemiyor da değil , bu sahneleri seçersem ileride oyunda hikayeye etkisi olur mu?
  3. Ahmet Sevinç

Spiderman 2 pc'de kasmadan oynamak mümkün mü?

Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz oyun sızdı bende kurulumunu yaptım ve denedim fakat çok kasıyordu ( 3060ti sistemimile bile ) bunu düzeltmenin yolu var mıdır? oyun hdd ye yüklü
  4. Ahmet Sevinç

Yardım Kaçak indirilen oyunlar nasıl silinir?

Arkadaşlar selam conquerors 2 falan indirdim tamamen silmek istiyorum nasıl silerim?
  5. Ahmet Sevinç

Marvel Spider man 2 torrent sorunsuz çalışıyor mu?

Arkadaşlar selam torrentli hali internette var bende sormak istedim şu anki torrentli hali 60fps kusursuz çalışıyor mu?
  6. Ahmet Sevinç

Bf1 peacekeeper açaçakken oyun çöküyor

Arkadaşlar selam albion haritasında skin'i açmamız gerekiyor almak için peacekeeper'ı ama oyun arkada audacity'de vakit geçirdikten sonra hata verip kapatıyor çözümü ne olabilir ? İşlemci amd , driver güncel mi emin değilim ama normalde oynarken çözmüyor Bu arada technopat da ram mhz düşürmenin...
  7. Ahmet Sevinç

Kaçak indirilen oyuna dosya doğrulama yapılabiliyor mu?

arkadaşlar selam spiderman shattered dimensions indirdim fakat oyunda belli bir bölümde donmalar oluyor ve geri gelmiyor eski haline bunun için dosya doğrulama vs. var mıdır?
  8. Ahmet Sevinç

fallout 4 dlc önerir misiniz?

arkadaşlar selam önerdiğiniz mutlaka alınması gereken dlc var mı?
  9. Ahmet Sevinç

rdr 2 mi uncharted mı?

arkadaşlar merhaba 2 oyundan birini indireceğim sizce ilk hangisini yükleyeyim tatil bitmeden birini oynamak istiyorum o yüzden sormak istedim
  10. Ahmet Sevinç

Assasins creed valhalla season pass 280tl ye alınır mı?

arkadaşlar selam ana oyunum var sizce bu dlc ler alınır mı önerir misiniz? veya bu fiyata değer mi?
  11. Ahmet Sevinç

Last of us dublajlı oynanmalı mı?

arkadaşlar selam uzun süredir ingilizce ile oynuyorum en son oynadığım dublajlı oyun crysis idi ve bence kötüydü seslendirmesi peki bu oyunun dublajını önerir misiniz?
  12. Ahmet Sevinç

Gears of war ultimate vs Gears 4 ?

arkadaşlar selam ikiside 12tl hangisini önerirsiniz daha seride yeniyim hiç oynamadım
  13. Ahmet Sevinç

Ac serisine hakim olanlar bakabilir mi?

arkadaşlar selam kütüphanemde unity , valhalla , oddsey , origins ve 1. oyun bulunuyor fakat ben valhallaya dlc almak istiyorum ( dawn of ragnorok ) değer midir 70tl ye? birde sydnicate almayı düşünüyorum onu önerir misiniz ( dlc şart mı birde şartsa hangisi ) ? son olaraksa 160 tl ye ezio...
  14. Ahmet Sevinç

dishonored 1 ve 2 alınır mı

arkadaşlar selam total 68tl var alınır mı sizce
  15. Ahmet Sevinç

half life 2 epsiode 1/2 olayı nedir?

arkadaşlar şimdi normal oyunu 10tl den almak istiyorum ama ayrı ayrı epsiode 1 ve 2 gördüm almama gerek var mı
  16. Ahmet Sevinç

Suicide squad oyunu kütüphaneden silindi mi?

arkadaşlar selam daha dün kütüphanemde idi galiba korktuğum başıma geldi ve kaldırmışlar
  17. Ahmet Sevinç

Chivarly 2 dlc önerisi

arkadaşlar selam şimdi çok sık chivarly oynamıyorum fakat son kez indirim varken dlc almak istiyorum hangi dlc almamı önerirsiniz hangisi en mantıklı
  18. Ahmet Sevinç

hurda laptop kaldıracak oyun önerisi

https://steamcommunity.com/profiles/76561199095707149/games/?tab=all https://support.hp.com/tr-tr/document/c03658634 https://www.epey.com/laptop/hp-pavilion-g6-1d48dx.html arkadaşlar merhaba metro last nigh kaldırır diye düşünüyorum bunun dışında gta4 , crash , medal of honor , batman arkham...
  19. Ahmet Sevinç

cod warzone 2 aldım ama modern warfare 2 kütüphanede var gösteriyor

arkdaşlar merhaba warzone 2 eklemiştim ama mağazada modern warfare 2 de " kütüphanede " yazıyor ve indir diyince normal warzone 2 yi indir diyor bu normal mi? 1688974798 şöyle arkadaşlar
  20. Ahmet Sevinç

Resident evil mı gow mu?

arkadaşımla birlikte resident evil 2 ve 3 almak istiyoruz hatta direkt hikaye için village , 7 falanda almak istiyoruz ama bir yandan da gow da almak istiyoruz ama zam yeme olasılığıda var sizin düşünceleriniz ne? bu arada hepsini aynı anda alamayacağız yani ya gow alacağız ya da re alacağız ( 4...
Top Bottom