Arama sonuçları: *

1. U

Rol Yapma oyunu tavsiyesi

Merhabalar, Diablo 4 ve Baldur's gate 3 tarzı bir (mmorpg/rol yapma artık ne derseniz) bu tarz bir oyun arıyorum. Path of Exile duydum bakmayı düşünüyorum ancak tavsiye ve öneri arıyorum çok hakim olduğum bir tür değil ama giriş yapmak istiyorum oynarken eğleniyorum. Ancak aynı bu saydığım...
  2. U

Toplam kare işleme hızı nedir

Daha önce valorant ayarlarında gördüm fakat çok dikkatimi çekmedi. Daha sonra twitch de valorant yayınları izlerken bazı yayıncıların bu ayarı açtığını gördüm. Toplam kare işleme hızı'nın fps ten farkı ne? Fotoğraf çok kaliteli olmayabilir çünkü yazılar çok küçük anlaşılmazsa diye alta yazdım...
  3. U

Origin oyun alımlarında ininal kullanılıyormu

Şuan Origin'de Battlefield 5 için baya güzel bir indirim var almayı düşünüyorum ama origin access'te ininal kart kullanılamadığı duymuştum acaba oyun satın alırkende geçersizmi? Alan veya bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
  4. U

Spiderman neden artık steamda yok ?

Merhaba arkadaşlar daha önce hiç Spiderman serisinden bir oyun oynamadım play station 4'e de sahip olmadığım için oyunu pcden satın alayım dedim fakat hiçbir yerde yok online satış yapan bir site "Steam key olarak veriyoruz "yazmış bu yüzden steamde satıldığını düşündüm önceden bakmama rağmen...
Geri