Arama sonuçları: *

1. YusufB

Valorant 1280x1024 75hz olmuyor

CS : GO da oluyor normal ekranda da oluyor sadece valorantta 60hz neden ?
  2. YusufB

Yardım GTA 5 yollar ve binalar kayboluyor (Glitch)

OpenIV dan türkçe yama yaptıktan sonra böyle oldu dosyaları falan da doğruladım ama sorun devam ediyor.
  3. YusufB

İnternetim 5mbps ama Valorant indirme süresi 4 saat diyor

Valorant vanguard bazen 1 saat bazen 5 saat bazende yarım saat diyor
  4. YusufB

Valorant 1024x768 değiştiremiyorum

Oyun tam ekran 1024x768. Değiştiremiyorum pencereli tam ekran yapıyorum öylede mousede gecikme oluyor vsync gibi, kesinlikle değişmiyor config ayarlarından falan denedim ama olmadı ne yapmam gerek ?
  5. YusufB

Rainbow Six Siege Çökme Sorunu

Maç buluyor operatör seçiyorum başlamasına 1 saniye kala çöküyor giremiyorum dosyaları da doğruladım ne yapıcam şimdi
  6. YusufB

Fivem indirlenler klasörüne iniyor

Eskiden appdata da local klasörüne 3 dosya iniyordu fivem , fivem single ve data adlı bişey şimdi indirilenler klasörüne iniyor direk
  7. YusufB

GTA 5 Online Kasma Sorunu

Single da 100 fps alırken online da 50 fps falan oluyor nedeni nedir
  8. YusufB

FiveM saatine nerden bakılır

Herhangi bi servera giricem fivem saati soruyolar o ne oluyor ve nerden bakabilirim
  9. YusufB

GTA 5 Fivem Server Önerisi

Yeni başladım arkadaşlarla rp oynucaz güzel bi server önerinizi bekliyorum
  10. YusufB

GTA 5 vsync kapayınca takılma sorunu

vsyn açıkken oynayınca kasmıyor ama gecikme oluyor kapalıykende takılıyor neden takılıyo
  11. YusufB

Durmaplay den GTA 5 almak

100 tl fiyatı var rockstar key veriyomuş direk girip etkinleştiriyomuşsun güvenilir midir acaba. Alırsam hikayede oynayabilir miyim ? https://www.durmaplay.com/tr/store/grand-theft-auto-5/buy/premium-online-edition
  12. YusufB

CS GO Vac oyun oturumunuzu doğrulayamadı ?

Rek giricem başlata basıyom vac oyun oturumunuzu doğrulayamadı diyo. Vac ban yesem direk girer girmez oyun ortasında çıkar ve steam de bildirim gelirdi ban yemediğimden de eminim nasıl çözücem ben bunu
  13. YusufB

Apex Legends sıkıntılı mı yoksa sadece bende mi böyle

Gördüğünüz gibi online giriş yapmalısın falan diyor sıkıntı bir tek bende mi var daha yeni format attım hala aynı
  14. YusufB

Origin offline mode sorunu

İnternet var ama origine girince "origin well that didn't go as planned" diye bi yazı çıkıyor veya açılıyor ama üstte "offline mode" falan yazıyo nasıl çözerim
  15. YusufB

GTA 5 Rockstar ve Steamdan arkadaşla oynamak mümkün mü ?

Ben Rockstar dan giricem arkadaş Steam dan online a beraber girebilir miyiz beraber oynayabilir miyiz yani
  16. YusufB

Ucuza GTA 5 alınır mı ?

GTA 5 steam key olarak satın alınan sitelerden alsam sıkıntı çıkar mı online oynamak için alıcam G2A da falan var premium online yazıyor 100 tl veya başka bildiğiniz varsa
  17. YusufB

GTA 5 tam boyutu ne kadar

Steam da 70 gb yazıyorda daha fazla oluyor mesela Rainbow Six de 70 yazıyodu 100 gb gitti bunda tam olarak kaç
  18. YusufB

Valorant Key Düşürme

4-5 tane yayıncıyı açıp kaliteyi en düşüğe alıp muteliyorum arkadan oyun oynuyorum yine de key düşer mi?
  19. YusufB

Apex Legends fare imleci gözüküyor

Apex Legends da fare imleci gözüküyor nasıl kapatırım
  20. YusufB

CS GO Skin hilesi ban yedirir mi ?

"cschanger ru" belki biliyorsunuzdur rus sitesi güncellendi sadece skin hilesi aim falan yok açsam ban yer miyim tekrar söylüyorum sadece skin yanında aim wall falan yok
Top Bottom