Arama sonuçları: *

1. K

CS:GO 4:3 Çözünürlüğünde Oyundan Atıyor

Öncelikle merhaba Cs:Go da topluluk sunucularına girerken 16:9 çözünürlüğünde sıkıntısız giriyor fakat 4:3 çözünürlüğünde oyundan atıyor. Dosyaları doğruladım düzelmedi nedenini bilen var mı?
  2. K

Gta 5 Open IV Error Hatası

Open IV ile GTA 5'e kıyafet paketi atacağım fakat atarken resimdeki hata ile karşılaşıyorum nasıl çözebilirim?
  3. K

TruckersMP Yediğim Ban Kalıcı mı?

Truckers MP'den banlanmışım ne kadar olduğu vs yamıyor. Yediğim ban kalıcı mı? Daha önce kick yedim fakat ban falan yemedim.
  4. K

Fivem Donma Sorunu Yardım

Arkadaşlar sunucuya giriyorum bazen 10 dk, bazen 30, bazen 1 saat sonra fivem donuyor. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz? Bıktım artık tam roldeyken donuyor bazen. Sistemim: Ekran Kartı: GTX 1660 O.C edition İşlemci: Ryzen 5 2600 Ram: 8 GB 3000 mhz SSD: HyperX Fury 480 GB 500/500 Oyun içi...
  5. K

Fivem Sunucuya Girdiğinde Crash Sorunu

Fivem'de sunucuya giriyorum girdiğim zaman max. 30 sn sonra aşağıda ki crashi alıyorum.Cache silmek, oyunu silip yeniden yüklemek, gta 5 oyun dosyalarını doğrulamak işe yaramadı.Yardımcı olur musunuz?
  6. K

Fivem Hata Processes Running Hatası

Fivem'e girerken böyle bir hata alıyorum ne yapmam lazım sildim yükledim düzelmedi.
  7. K

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri

Arkadaşlar bu haber doğru mu? https://www.sozcu.com.tr/2020/teknoloji/cyberpunk-2077-sistem-gereksinimleri-belli-oldu-6045108/
  8. K

Minecraft SinglePlayer modda Lag Sorunu

Singleplayer modda sanki lag varmış gibi hayvanlar takıla takıla ilerliyor,kapıyı 2 3 sn sonra açıyor sanki ping var gibi bu sorunu nasıl çözerim?
  9. K

Epic Games Kütüphaneme Gta 5 Gelmedi

Sonunda Epic Games'e girdim, oyunu sipariş verdim ancak Kütüphaneye gelmedi. İki adımlı doğrulamayı yaptım.
Geri