Arama sonuçları: *

1. tamtam

Oyun veya oyun hesabı satanlar ödemeyi nasıl alıyor?

Elimde amd rewards tan aldığım oyun kodu var, ancak daha önce bu tarz şeylerin satışını yapmadığım için ödemeyi nerden kabul edeceğimi bilmiyorum. Fikir verebilirmisiniz
  2. tamtam

Öneri ETS2 alacağım, hangi dlcleri almalıyım?

Soru başlıkta yazıyor. çok para vermeden sizce hangi dlc leri almalıyım. bir sürü dlc si olduğu için karar veremedim. istesem torrentden full ünü indirip oynayabilirim, multiplayer a ihtiyacım yok, paintjob packlerine cok ihtiyacım yok,ancak oyunu orj almayı düşünüyorum./indirimlerin bitmesine 6...
  3. tamtam

Yardım (Soru) KC:D Hardcore mod/Ölümcül kip için yardım lazım???

epicden bedava aldığım Kingdom come: deliverance ı oynuyorum. normal modu bitirdiğim için öümcül kip açıldı. bu modda oynayabilmek için en başta en az 2 tane kötü özellik seçmeniz gerekiyor. bende 2 tane seçip başladım. sonra farkettimki bu özellikler beni kesmedi, o yüzden daha fazlasını almak...
  4. tamtam

Forza Horizon 3 HDD'ye yüklenmiyor

Microsoft Store'dan FH3 standart sürüm satın aldım. Ancak HDD'ye kuramıyorum. Bilgisayarımda SSD'yi sistem diski olarak kullanıyorum ve yerim kısıtlı. HDD'yi her şeyi yüklediğim disk olarak kullanıyorum. Yükle dediğimde direk SSD'ye kuruyor HDD'yi seçip tıkladığımda tepki vermiyor. technopat ta...
Top Bottom