Arama sonuçları: *

1. PenguReis

Öneri 17TL'ye Steamde İndirimde Oyun

Steamde 17,72TL kaldı ne alabilirim oyun olarak sizce? Bu gece oyun oynamak istiyorum yarın para yükleyeceğim 1688071746 Stardew Valley Düşündüm bi
  2. PenguReis

Öneri ANKET Oxygen not included vs Kingdom and castles

Steamde 25tl bakiye kalmış ayın 28ine kadar bekletmek istiyorum ama bu oyunlarda indirime girmiş ikisinden birini seçecek olsanız hangisini seçersiniz?
  3. PenguReis

ETS2 30Fps Sabitlendi

Ets2'de 75fps ortalama alırken iç kamerada 30fps dış kamerada 45-60fps görüyorum Acer Nitro5 AN515-44 GTX1650 R5 4600H 8Gb Kingston 3200Mhz Ram Çözdüm Arkadaşlar config dosyasını silip oyuna tekrar girince düzeldi. (Developer console açmak için config dosyasını kullanmıştım ondan heralde ya...
  4. PenguReis

Assetto Corsa İndirim Steam Bahar İndirimleri

Assetto Corsa şuan steamde 32TL Steam'in ilkbahar indirimini beklemek mantıklı olur mu? Bu oyun indirime girer mi? Oyun: https://store.steampowered.com/app/244210/Assetto_Corsa/ İndirim Ayın 16'sında başlıyormuş Kaynak: https://www.haberler.com/gamegar/steam-indirimleri-ne-zaman-15150508-haberi/
  5. PenguReis

Valorant Sabit 60FPS

Uzun zamandır valo oynayan biriyim ama 3 hafta 4 haftadır oynamıyorum geri girdiğimde 40fps sabit alıyordum ayarlarda netliği arttır'ı kapattım 60fps sabit alıyorum önceden 100küsürlerde alıyordum ? Sistem (Acer Nitro 5); Gtx 1650 R5 4600H 8Gb Ram
  6. PenguReis

Cities skylines Vs Hearts of iron

İkisi arasında kaldın sizce hangisini almalıyım ve nereden ucuza alabilirim ? Acer nitro 5 Gtx 1650 Ryzen 4600H 8Gb Ram
  7. PenguReis

Forza horizon yeterli fps midir ?

arkadaşlar forza horizon 4 oynuyorum her şey en yüksekte sadece motion blur kapalı 45-50 fps arası alıyorum (arkada başka bir şey çalışmıyor ve laptop) Gtx 1650 Ve R5 4600H var iyi midir? sizce bu değerler ? Yüksek Hızlarda 45in altına net düşüyor (330+ km/sa sonrasında özellikle) 1628867959...
  8. PenguReis

Yardım Oyunlarda Ekran Kartı Neredeyse Kullanılmıyor

Valorant'a girdiğim zaman 80fps falan 100 fps falan alıyorum normalde bu benim için sorun değil ama ekranım 144Hz olduğu için ekranımı tam kullanamıyorum oyunlarda ekran kartımın bu oyunu en yüksek grafiklerde 200fps falan gibi oynatacağını düşünüyordum fakat öyle olmadı nedeni nedir acaba ...
  9. PenguReis

Minecraft Düşük Fps ?

Arkadaşlar Acer Nitro 5 Bilgisayara sahibim (gtx 1650, R5 4600H, 8Gb Ram) Ama Normal Vanilla Mc De Çok Düşük Fps Aldığımı Düşünüyorum (Optifine yüklü+Fabric) YT Ler Hem Ekran Kaydı Hem Discord Kullanıyorlar Fpsler Yüksek Oluyor Bende Neden Olmuyor Sormak İstedim :) Ortalama 40Fps Falan 60vs...
  10. PenguReis

Bedava Strateji Oyunu ?

Bedava Strateji Oyunu Varmıdır Varsa Söyler misiniz, Age Of History Vs Gibi Olursa Güzel Olur :) (CRACK İSTEMİYORUM !) (İnternetsiz :) )
  11. PenguReis

Ets2 Gibi Bedava Oyun ?

Arkadaşlar Crack İstemiyorum Sizce Varmıdır Tek Sorum Bu Varsa Nedir ?
  12. PenguReis

Ring Of Elysium Vs World Of Warships

Sizce Hangisi ? Gtx 1650 R5 4600H
  13. PenguReis

Öneri Bedava İnternetsiz Oyun Önerisi

Bildiğiniz İnternetsiz Bedava Pc Oyunu Bulamadım O Yüzden Sormak İstedim Oynadığınız Laptopda Vs Güzel Bedava İnternetsiz Oyunlar Var Mı ? Gtx 1650 R5 4600H 8Gb Ram
  14. PenguReis

2 Sistem İçin Oyun Önerisi

Arkadaşlar Bir Tane Yeni Sistem Alacağım Fakat Şuanda Sistemim Kötü Oynayabileceğim Online/Single Player Oyun önerir misiniz? Alacağım Sistem İçinde Watch Dogs Vs Düşündüm Önerilerinizi Belirtebilirsiniz :) Sevdiğim Türler; Açık Dünya,Rekabetçi Oyunlar Vs Şuanki Sistemim; Alacağım...
  15. PenguReis

Yardım Ranch Simulator Fatal Error Hatası

Ranch Simulator Oynayacaktım Oyunu Denemek İçin İndirdim Ancak "Fatal error!" Adlı Bir Hata Aldım Çözümünü Bilen Var mı ? YouTube Daki Çoğu Çözümleri Denedim Ama Olmadı
  16. PenguReis

Yardım Minecraft Premium Hesap Girememe Hatası

Arkadaşlar Minecraft Hesabıma Girmeye Çalışıyorum Minecraft Orjinal Launcher Bu Arada Neyse Hesaplara Giremiyorum Hesapları Aldığım Kişiler Ekran Açıp Gösteriyor Ama Bende Girilmiyor ''Üzgünüz Çevrimiçi Olduğunuzda Tekrar Deneyiniz'' Yazdı YT De Arattım Önüme Gelenlerden En Mantıklılarını Yaptım...
Geri