Arama sonuçları: *

1. dogannisik

CS:GO rekabetçide seçkin gelmemesi

Selam dostlar, Konuyu bir hatadan ziyade fikirlerinizi almak için açtım. CS:GO'da son zamanlarda rekabetçi girdiğimizde sürekli seçkin olmayan steam seviyesi 0 hesaplar geliyor. Tahmin edebileceğiniz üzere bu hesapların büyük bir çoğunluğu hile oluyor. Bu durum da her oyuncu gibi canımızı...
  2. dogannisik

Yardım CS:GO'da Bas Konuş Çalışmıyor....

Selam dostlar, Arkadaşlarımla discord'dan konuşurken CS:GO'da oyun içi sesim diğerlerine gitmiyor. Yaptığım şeyleri yazıyorum. 1-Dosya doğrulama yaptım 2-Denetim masasından ses aygıtlarımı kontrol ettim herhangi bir sorun yok. 3-Oyun içi ayarları kontrol ettim bir sıkıntı yok. Sol altta...
  3. dogannisik

Yardım Steam ürününüzü ekleyemiyoruz hatası

Selam dostlar steam mağazadan CS:GO operasyon bileti almak istiyorum ancak ekteki hatayı veriyor. Steami yeniden başlattım Web tarayısından denedim Mağazada bekleyen işlemim yok kontrol ettim yinede olmadı bilen biri yardım edebilir mi ?
  4. dogannisik

Yardım Fivem Yavaş Açılan Menüler

Dostlar selam fivem'de roleplay oynuyorum ancak F1-F2 gibi menüler aşırı laglı ve yavaş çalışıyo fivem'in içindeki cache dosyasını sildim ancak hiçbir işe yaramadı bunun çözümünü bilen var mıdır ? veya önerebileceğiniz herhangi bir yol oyundan hiçbir zevk alamıyorum bilen biri lütfen yardımcı...
Geri