Arama sonuçları: *

1. @TheDark

Online Oynanan Oyun önerir misiniz?

Sistem Özellikleri: İntel i3 2120 Nvidia Geforce 9800GT 4 Gb Ram Kuzenimle oyun oynamayı düşünüyoruz.0-14 Tl arası online oyun varsa önerir misiniz?
  2. @TheDark

Cod mw3 kaldırır mı?

İşlemci:İntel i3 2120 Ram:4 gb Ekran Kartı:Nvidia Geforce 9800GT Anakart:Gigabyte H61M S2PV Cod mw3 kaldırır mı?
  3. @TheDark

Hangi Call Of Duty oyunu?

2012-2013 yılları arasına oynamıştım.Galiba oyunun başında bir sandalyede bağlı olarak başlıyorduk.Ondan sonra çarşı gibi bir yerde çatışıyorduk.Oyundan sadece bunlar kaldı aklımda.Hangi call of duty oyunudur bu?
  4. @TheDark

Belirttiğim oyunları kaldırır mı?

Far Cry 3,Gta 4,Batman Arkham Knight oyunlarını kaldırır mı? Sistem Özelliklerim: İntel i3 2120 Gıgabyte Ultra Durable Motherboards Nvidia Geforce 9800GT Ram 4gb
  5. @TheDark

Yardım Valorant DX11 hatası

İşlemci:İntel i3 2120 Ekran Kartı:Nvidia Geforce 9800GT Ram:4 gb Windows 10 Valorant'ta DX11 feature level 10.0 is required to run the game engine diye hata alıyorum.Çözümü var mı? 1612616652 up
  6. @TheDark

Valorantı sistemim kaldırır mı ?

İşlemci:İntel i3 2120 Ekran Kartı:Nvidia Geforce 9800GT Ram:4 gb En düşük ayarlarda oynamayı düşünüyorum. Ek olarak 6 gb güncelleme var.Yarısında durdurup kapattım.Tekrardan açtığımda kaldığı yerden devam eder mi?
  7. @TheDark

Heavy Rain kaldırır mı?

Sistem Özelliklerim: İntel i3 2120 Gıgabyte Ultra Durable Motherboards Nvidia Geforce 9800GT Ram 4gb Heavy Rain kaldırır mı?
  8. @TheDark

Yardım Dead by Daylıght Kaldırır Mı ?

İşlemci:İntel i3 2120 Anakart:Gıgabyte Ultra Durable Motherboards Ekran Kartı:Nvidia Geforce 9800GT Ram:4 Gb
  9. @TheDark

Öneri Oyun Önerisi

Arkadaşlar canım sıkıldı oyun önerir misiniz lütfen? Tür:Hikaye Sistem Özellikleri İşlemci:İntel i3 2120 Anakart:Gıgabyte Ultra Durable Motherboards Ekran Kartı:Nvidia Geforce 9800GT Ram:4 Gb Not:Gta serisi önermeyin biliyoruz.
  10. @TheDark

Hikayeli Oyun Önerisi

İşlemci:İntel i3 2120 Ekran Kartı:Nvidia geforce 9800gt Anakart:Gıgabyte Ultra Durable Motherboards RAM:4 Gb Güzel hikayeli bir oyun önerir misiniz piyasa tarihi 2000 yılı ve üstü olabilir. Gta serisini biliyoruz önermezsiniz sevinirim.
  11. @TheDark

Oyun Önerisi

İşlemci:İntel i3 2120 Ekran Kartı:Nvidia geforce 9800gt Anakart:Gıgabyte Ultra Durable Motherboards Ram:4 Gb Güzel hikayeli bir oyun önerir misiniz piyasa tarihi 2000 yılı ve üstü olabilir. Gta serisini biliyoruz önermezsiniz sevinirim.
  12. @TheDark

GTA 5 Donma Kasma Sorunu Olmadan Oyna

Gta 5'i kaldıran ama kasan ve donan bilgisayarlar için tavsiye ettiğim grafik ayarları: Ignore Suggested Limits-On Directx Version-Directx11 Screen Type-Fullscreen Resuoliton-1280x720 Aspect Ratio-Auto Refresh Rate-60 Hz Output Monitor-1 Fxaa-Off Mxaa-Off Vsync-Off Pause Game On Focus Loss-On...
Top Bottom