Arama sonuçları: *

1. A

Yardım epic games üzerinden aldığım oyun uplay üzerinden farklı gözüküyor

evet epicten The Division 2 Warlords of New York Edition aldım fakat uplaye girince sanki o oyunu almamışım gibi gözüküyor ilk oyunu almışım gibi geldi bana ama epicte farklı normal mi bu epicten indirmeme sebebimde uplayden tekrar indirmek oyunu tekrardan indirip vakit kaybetmek istemiyorum...
  2. A

Tom Clancy's The Division 2 Warlords of New York Edition 20 tl

evet başlıkta da belirtiğim gibi oyun bu fiyata geliyor belki aranızda bilmeyen olabilir diye paylaştım epic gamesten alabilirsiniz
  3. A

the crew 2 oyuna giriş yapılamama sorunu

oyunu epicten almıştım uplayden indirdim ordan oynuyorum bir sorun yoktu bu gün oyuna giriş yaptıktan sonra bu ekran önüme çıkıyor ve çıkış yaptığımda ise oyun direk hata veremeden kapanıyor
  4. A

Yardım c diskinden d diskine atılan oyun açılmıyor (steam)

arkadaşlar başlıktada belirtigim gibi bir sorun var arkadaşım c diskinden d diskine oyunu atmaya çalışmış ama işlemi dogru yapmadıgından oyunu silip oyunu tekrar yüklemesine ragmen oyunu açamıyor oyunu steamden aldı devour adlı oyun bu sorun nasıl çözülür yardımlarınızı bekliyorum
  5. A

Yardım apex legends yükleme ekranında kalma sorunu

başlıktada da belirtiğim gibi bir sorunla karşılaşıyorum daha yeni indirdim bir kaç saat anca oldu oynayalı steam üzerinden oynuyorum sizce sorunu nasıl çöze bilirim
  6. A

riot cihaz banı süresini uzattı ( sebebsiz şekilde )

evet başlıktada belirtiğim gibi cihaz banımın süresini uzattı garip olan durum şu ilk anda ban yediğimde durumu belirtmiştim ve suçsuz olduğumu dile getirip durumun yanlış bir anlaşılmadan başka bir şey olduğunu açıkladıktan sonra ona rağmen cihaz banı attılar daha açıklamaya çalışıncada alttaki...
Top Bottom