Arama sonuçları: *

1. A

PS3 Emülatöründe RDR1 Oynamak

Arkadaşlar bildiğiniz gibi rdr1 bilgisayara çıkmadı. PS3 emülatörüyle bilgisayarda oynanabiliyormuş. Sorum şu, ps3 emülatörünü indirdikten sonra oyunu satın mı alacağım? Emülatörde oynayabilmek için ne yapmam gerekiyor?
  2. A

Eski Cartoon Network Oyunu

Arkadaşlar çok eskiden oynadığım bir oyunu bulmaya çalışıyorum. Böyle uzaylı türü yaratıklarla kapıştığımız, bossların Cartoon Network karakterlerinin yeşil halleri olduğu bir oyundu. O yeşil hallerini yenersek yanımıza alabiliyorduk onları. Bilen varsa adını söylerse çok sevinirim. Şimdiden...
  3. A

Assassin's Creed 2 Son İki Sekans Ana Hikayeye Dahil Mi?

Arkadaşlar AC2 oynuyordum ve 12. sekansı da bitirdim. Son iki sekans kaldı fakat bunların DLC oldukları söyleniyor. Ben beğenmedim açıkçası. Oynamasam hikaye açısından bir şey kaçırır mıyım? 1676468626 @MematiBaş🚬 Hocam bir cevabınız var mıdır kimse bir şey yazmıyor?
  4. A

TLOU PC Platformuna Ne Zaman Gelecek?

Arkadaşlar günlerdir araştırıyorum fakat sanki oyun hiç PC'ye çıkmayacakmış gibi millet unutmuş gitmiş sanki. Birkaç ay öncesinden yazılar var fakat kimse ne zaman çıkacağını söylemiyor. Bilen varsa yazabilir mi?
  5. A

Crysis 1 İlk Görevde İlerlememe Sorunu

Crysis 1 indirdim fakat ilk görevde grup üyelerimizden biri öldükten sonra kamplardaki askerleri öldürmeye gittiğimizde görev güncellenmiyor. Bayır aşağı indim herkesi kestim haritada yeşil gösterilen yere gittim ama görev güncellenmediği için bırakmak zorunda kaldım. Çözümü nedir lütfen söyleyin.
  6. A

Skyrim SE DLC'leri Nasıl Kaldırılır?

Arkadaşlar uzun zaman önce bu oyunu satın almıştım ve şimdi tekrar oynayayım dedim fakat DLC olmadan oynamak istiyorum. Ama DLC'leri kapatabileceğim bir seçenek göremedim. Dosyalardan kapatmayı denedim bu sefer de oyun açılmadı. Lütfen yardımcı olun.
Geri