Arama sonuçları: *

1. Hyper_Dream

Valorant Ani Fps Düşüşü

arkadaşlar gta5, csgo, ets2 ... gibi oyunlarda böyle bir şey yaşanmıyorken valorant da ilk maçım bitip ikinci maçım başladığında fps aniden 2-3-4' e düşüyor bende pc ye kapatmak zorunda kalıyorum çözümü varmıdır acaba Laptop kullanıyorum
  2. Hyper_Dream

Csgo yu oynayamiyorum

Arkadaşlar valoranti cok iyi oynarken csgo yu hic oynuyamiyorum sebebi nedir acaba
  3. Hyper_Dream

Valorant Takım başı 1250 vp ödüllü turnuva

bi tane arkadaşım yapıyor kazanan takım 1250 vp kazancak sadece bi takımınınızın olması gerekiyor takımı olanlar dc ark atsın 𝓓𝓡𝓔𝓐𝓜 𝓣𝓗𝓔𝓐𝓣𝓔𝓡#1091
  4. Hyper_Dream

Valorant takımı olan bakabilir mi

valorant takımı olan bi bakabilirmi
  5. Hyper_Dream

Ucretsiz nerden minecraft indirebilirim

Arkadaslar ucretsiz hangi minecrafti onerirsiniz Sonoyuncu hypixel craftrise haric
  6. Hyper_Dream

Apex legends görevi yapamıyorum

arkadaşlar yeni indirdim antrenman die bir yer açtı orda silah değiştir die bi görev var onun yapamıyorum acil yarddıııımmmm
  7. Hyper_Dream

ücretsiz oyun önerisi

oynadığım oyunlar csgo ve valorant hep bunları oynadığım için sıkıldım saracak bir oyun önerir misiniz ? ücretsiz olacak şekilde
  8. Hyper_Dream

Valorant vp kazanabilecegim Twitch kanallari

Arkadaslar valorant vp dagitan twitch kanallari biliyor musunuz Cikma sansi yuksek olan Bide sanki bu konu ile ilgili rehber vardi ama bulamadim
  9. Hyper_Dream

Valorant nisangah ile ilgili bir sorum var

Arkadaslar ben nisangahimi ayarladim Fakat ates ederken kenardaki cizgiler disariya dogru gidiyor onu nasil düzeltebilirim (solma idi galiba adi)
  10. Hyper_Dream

Steam Pes 2021 pc de nasıl oynanır

arkadaşlar gamepad'im yok pc den ayarları nasıl yapmalıyım
  11. Hyper_Dream

Valorant giremiyorum

arkadaşlar valoranta giremiyorum ssd dolduğu için riot games dosyasını hdd' e atmıştım açılmadı sonra tekrar ssd attım yine açılmadı sebepi nedir acaba dosya konumunda aç dediğim zaman "Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Ögeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir"...
  12. Hyper_Dream

Steam'dan hangi pes'i almalıyım

arkadaşlar hangi pes oyununu almalıyım yani normal versiyonunu mu yoksa takım'lı olanı mı ?
  13. Hyper_Dream

Valorant hangi karakter almalıyım

Arkadaşlar bu konuyu önceden de açmıştım biliyorum. bana karakter önerecek var mı şuanda sedece yoru var başka ne önerirsiniz (raze ve reyna hariç)
  14. Hyper_Dream

steam 10 tl oyun önerisi

arkadaşlar 12,90 liram var hangi oyunu almalıyım veya bir oyuna yatırmalımıyım
  15. Hyper_Dream

Steam 12 liraya ne alınır

tam 12,90 liram var bunla ne alınabilir oyun olarak 1624769898 araba oyunlarını ve korku oyunlarını sevmiyorum 1624770142
  16. Hyper_Dream

Öneri steam 7 lira oyun önerisi

arkadaşlar acil 7 liralık oyun lazım önerileriniz bekliyorum
  17. Hyper_Dream

VALORANT 'da hangi karakteri açmalıyım

hangi karakteri açıyım arkadaşlar şuan raze ve reyna var
  18. Hyper_Dream

fps oyunları önerisi

arkadaşlar ücretsiz oyun önerisi istiyorum steam bakiyemde 20 lira var ona göre de önerbilirsiniz fps oyunları oynuyorum genellikle (csgo valorant vs. önermeyin)
  19. Hyper_Dream

oyun alıp satabileceğim site önerisi

site önerisi oyun satıp almak istiyorum
  20. Hyper_Dream

Steam 30 TL Oyun Önerisi

steamde 30 TL'm var sizce hangi oyunları almalıyım (yaz indirimlerinde alacağım)
Top Bottom