Arama sonuçları: *

1. Kit Snicket

RDR2 ye 24 dolar verilir mi?

Şuan steam üzerinde 24 dolar sizce alınır mı ?
  2. Kit Snicket

CS 2 de bazı kodlar çalışmıyor

Arkadaşlar selam tam bir cs cahiliyim. Bir haritada kendim çalışmak için botlarla rekabetçi açıp sv_cheats 1 yazıyorum sonra mp_roundtime 60 yazıyorum ama işe yaramıyor Yardımcı olursanız sevinirim
  3. Kit Snicket

Sekıroda 60 fps sorunu

Selamlar sekiro oynarken fps 60ın üzerine çıkmıyor nvidia denetim masasından baktım ekran kartı kullanılıyor gözüküyor ne yapmam lazım?
  4. Kit Snicket

Minecraft fps bi anda düştü

Arkadaşlar selamlar normalde optidine la beraber complementary remaigned shaderını kullanarak oynuyorum ve 100 fps civarı alıyordum ama bugun ne oldugunu bilmediğim bir şekilde oyuna girdiğimde fps 20 lerdeydi ve görüntü ayarlarına girdiğimde simulation distance ayarının olmadığını gördüm...
  5. Kit Snicket

Star wars jedi fallen order deluxe alınır mı ?

Arkadaşlar oyunun normal versiyonu 42 tl deluxe edition 50 tl sizce hangisini alayım
  6. Kit Snicket

orjinal mc açılmıyor

Herkese selamlar minecraft java editionu oynayamıyorum tlauncherda da aynı sorunu yasıyordum opengl hatası alıyorum ama opengl çözümünü yapmama rağmen bi işe yaramıyor
  7. Kit Snicket

tlauncher giremiyorum

Arkadaşlar selam javanın son surumunu ındırdım javanın sitesinden ayarlarda java kısmında dont hava a custom java dıyor javayı sılıp geri yukluyorum işe yaramıyor oyuna gırmeyı deneyınce bu yazıyor hatanın oldugu metın su sekilde ayarlardan javayı seçmeye girincede bunu yazıyor yardımcı...
  8. Kit Snicket

TLauncher'de Aldığım Java Hatası

Arkadaşlar selamlar sabah windowsa mesaj geldi javayı guncelleyin diye bende guncelledim ama artık tlauncher da hata alıyorum tlauncherı silip geri yukledım olmadı javayı sıtesınden tekrar indirdim gene olmadı eski surumu mu yuklemem lazım ne yapmam lazım hatanın resmı aşşagıda
  9. Kit Snicket

Minecraft kedilere isim verilmiyor mu?

Merhaba mınecraft oynarken kedi buldum isim etiketini sağ click yapınca otur kalk oluyor acaba bende mi sorun sürümüm 1.14.4
  10. Kit Snicket

bunlar ne ve hangisi fps

bunlardan hangisi fps
  11. Kit Snicket

half life da bir hata

bind komutunu yeni oğrendim deniyim dedim bind 3 shift yazdım artık 3 tusu çalısmıyo ne yapmam laazım
  12. Kit Snicket

minecraftta bastion nasıl hesaplanır

geçen adalın yayınında adal bastion (netherdaki kale) hesaplama gibi bişey gordum anlamadım nasıl yapılıyor
  13. Kit Snicket

brawlhalla oynamak isteyen

Brawlhalla oynayan varsa beraber oynayalım çok iyi değilim
Geri