Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Yatarak Chill oynamalık oyun önerisi

Arkadaşlar Kütüphanemi aşağıya bırakacağım işten geldikten sonra 1-2 saat chill oynamalık oyun önerilerinize açığım uncharted gibi oyunları oynadım bilginize Aklımda Dying light 1 var ne dersiniz (Kontrolcüyle beraber yatarak oynayacağım onuda belirtiyim) Aşağıdaki oyunlardan oynaması amelelik...
  2. Necromancerr

Ücretsiz Mafia Definitive Edition kodu.

Arkadaşlar oyuna hali hazırda steamda sahip olduğum için kodu aşağıya bırakacağım ilk giren kişi alsın. Alan kişiye hayırlı olsun. :) (Oyun Gogda)
  3. Necromancerr

Yardım Cyberpunk2077 FSR3 çalışmıyor

LukeFZ FSR3+FG modunu indirdim 1 defa çalıştı sonra kapat aç yapınca çalışmadı çözümü var mıdır ? Sistem Rx6500xt-Ryzen3 3100 16 gb ram Oyun Sn580 m.2 ssd de
  4. Necromancerr

Öneri 50 TL'ye kadar Epic games oyun önerisi

Arkadaşlar Epicten Cyberpunk 2077 aldığım için epic bana epic üzerinde belirli bi cashback yatırdı bende bunu değerlendirmeyi düşünüyorum oyun önerisi varmıdır ?
  5. Necromancerr

Herkes nedeniyle beraber kendisini en derinden etkileyen oyunları yazsın

Arkadaşlar canım sıkılmışken aklıma gelen bu fikirle beraber sizinle bi etkinlik başlatmak istedim sizi oynarken yada oyunu bitirdikten sonra etkileyen oyunları sebebiyle beraber yazarsanız sevinirim lütfen şu oyun rezalet bu en iyisi gibi bi konuya dönmesin yeterli benim için alta bırakacağım...
  6. Necromancerr

Yardım Amd kartlarda eski oyunlarda düşük fps sorunu

Arkadaşlar Rx6500xt 3100 sisteme sahibim Dishonored 1 Gta4 gibi gibi eski oyunları oynarken fpsler yerlerde sürünüyor dishonored 20 fps gta4 10 fps birde bunlar sabit fpsler gta4 ü arkadaşım 1650 10100f ile rahat akıcı oynarken ben oynayamadım mesela dishonoredtede aynı durum geçerli
  7. Necromancerr

Öneri LoL Hero önerisi Bekliyorum (Yeni oyuncu değilim sebebini açıkladım)

Beyler oyuna yeni başlamadım yaklaşık 6 sene olucak (oyunu bırakmıştım geri döndüm arkadaşlar sağolsun :( ) ancak hala kendime yeni metalarda oynayacak jg,mid,top herosu bulamadım eskiden Kha Zix,Kayn,Volibear,Yasuo,İrelia gibi heroları oynuyordum hero önerilerine açığım amacım rank kasmaktan...
  8. Necromancerr

Forza Horizon 4 Düşük Bant genişliği sorunu

Arkadaşlar Ben bu forzaya küfrede küfrede kaldım tam arabanın top speedini deneyeyim diyorum düşük bant genişliği denen ***** bir hatayı alıyorum (oyun hddde kurulu daha öncede hddde oynuyordum böyle bi sorunum yoktu) şu ana kadar denediklerim: yönetici olarak çalıştırmak benzeşme ayarlamak...
  9. Necromancerr

CS2 için envanter hazırlığı

Arkadaşlar 500 tl var cs2 yakın tarihte gelebilir 500 TL'ye envanter önerisi atabilirmisiniz (atabilirseniz karakterde atarmısınız) oyun al diyenlerde olucaktır yeteri kadar oyunum var (epictede rdr2 var)
  10. Necromancerr

CSGO olması gerekenden düşük fps

Arkadaşlar Csde fps 1920x1080 düşük ayarlarda 50 fpslerde geziyor önceden 100 ün altına inmezdi son 1 2 gündür böyle bu fps max 0 denedim high denedim hatta unlost fps arttırma dahi yaptım banamısın demedi sadece csde yaşıyorum bu sorunu sistem: R3 3100 Rx6500xt 16 gb ram driverlar son sürüm...
  11. Necromancerr

Yardım Uncharted 4 Konuşma sesleri gelmiyor

Arkadaşlar uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu oynuyorum çoğu sinematikte ne altyazı nede dublajlar geliyor bi çözümü varmı ? dublaj gelmese bile altyazı gelse yeter birçok kez dosya doğrulaması yaptım
  12. Necromancerr

Yardım Uncharted Legacy Of Thieves 9 Fps

Arkadaşlar uncharted indirdim (steamdan) oyun 9-10 fps sabit her türlü ayarı denedim başka bi yolu varmı fps yükseltmenin sistemim: Sapphire Pulse Rx6500xt Ryzen 3 3100 16 gb ram fps ortalaması böyle ; god of warda yüksek ayarlarda ortalamam bu
  13. Necromancerr

Crackli oyun sitesi Önerisi

Bu Konuyu Açmak İstemezdim ancak artık son zamlardan dolayı bu yola başvuracağız gibi duruyor bildiğiniz diğerlerine nispeten daha güvenli bi site varmı acaba ? rdr2 ye 1100tl istemek nedir arkadaş ya bıktım ben bu durumdan ota bişeye zam
Geri