Arama sonuçları: *

1. J4rvisM

Stardew Valley Local Co-op oynama

Arkadaşlar sanırım Stardew Valley split screen olarak Co-op oynanabiliyormuş. Nasıl yapacağımı tam çözemedim bilen varsa yardımcı olabilir mi ? İki oyun kolum var eğer kol gerekliyse.
  2. J4rvisM

Valorant 4400vp ye bıçak önerisi

Arkadaşlar envanterimde sadece altın afet hançer ve uzun ekmek bıçağı var 2. pass te olan 4400vp çekeceğim sizce ne almalıyım aklımda: yağmacı ve asil var önerilere açığım yardımcı olursanız sevinirim genelde jett ve cypger oynauyorum @RevDeisDou @Ted Mosby @!Mustafa
  3. J4rvisM

VALORANT Masters 3 Berlin duyuruldu

izlanda reykjavik de geçecek ilk offline turnuvası masters 2 den sonra takımların nere için uğraşacakları belli oldu eylülde gerçekleşecek masters 3 berlin ayağı için takımlar 16slot için mücadele verecekler umarım güzel bir turnuva olur @alpolojix / Leroxy
  4. J4rvisM

Valorant 3500 vp ye ne alınır

arkadaşlar duruma göre 2500 alabilirim sizce ne almalıyım? şu anki envanter bu şekilde @TECHNO @AliSaidÖzger
  5. J4rvisM

The long dark wintermute ve challange rehberi #2

burada bugün long darkın 2.rehberini yapacağım sınırsız hayatta kalma modu ve nasıl bir başlangıç yapmanız gerektiğine dair bir rehberi @Rambo Bıçağı yapmıştı rehber linki...
  6. J4rvisM

PC Minecraft map önerisi.

arkadaşlar bana minecraftta,sürüm farketmez,map önerir misiniz? survival olur,parkur olur
  7. J4rvisM

Valorant karakter yasaklandı

OMEN in kullanımı an itibari ile yasaklandı bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz (pc oyunlarına açıldı gelip boş yapmayın)
  8. J4rvisM

Steam paylaşımı nasıl olur

arkadaşımda st life sim var ben ondan nasıl kullanabilirim aile paylaşımı ile @crazyreign @RevDeisDou 1598813338 @Yasin Çelik
  9. J4rvisM

CS mi Valorant mı

arkadaşlar şuan iki oyunuda size göre neyinin iyi neyinin kötü olduğunu neye göre seçtiğinizi anlatarak cevabınızı yazarmısınız diz cs vs şeklinde değilde.
  10. J4rvisM

PUBG LITE gelecek varmı

Eli kolu tutan 16+ bileğine güvenen arkadaşlar 2 kişi lazım squad gireceğiz akşam 9 sonrası genelde oynarım diyenler Jarvis-M#0573 dc
  11. J4rvisM

Steam PUBG yi yeni alanlara tavsiye rehber

1-GRAFİK AYARLARI: Oyunda en önemli ayarlardan biri grafik ayarlarıdır bu adamı görüp göremeyeceğinizi gösterir. Parlaklık: 100 yani full Fps: Sınırsız Parlaklık: Full FPP kamera açısı: Full Kenar yumuşatma: orta veya pc nin durumuna göre yüksek Rötuş: Çok düşük...
  12. J4rvisM

düşük sisteme oyun önerisi

hd 5450 i7 870 4gb ram bu pc ye oyun çnerirmisniz ücretsiz cs 1.6 neredn yükleyeceğimi bulamadım onuda sylerseniz güzel olur
  13. J4rvisM

Pubg lite download launcher hatası

Arkadaşlar bir den bu sorunu vermeye beşladı bütün videoları izledim olmadı bu hatayı alıp düzelten varsa nasıl yaptığını yada ne yapılabileceğini yazarmısınız
  14. J4rvisM

1650 super ryzen 5 1600 ile bannerlord oynanırmı

bilgisi olan varsa yazabilirmi
Top Bottom