Arama sonuçları: *

1. VolkiTolki888

steam hex kodumu alamıyorum hata alıyorum bakabilirmisiniz????

steam hex numaramı alamıyorum. vacbanned sorguluyorum bu hatayı veriyor. ne yapacam
  2. VolkiTolki888

ea games aylık ücretlimi yoksa steam gibi oyun alacağım oynayacağım bir yermi

ea games aylık ücretlimi yoksa steam gibi oyun alacağım oynayacağım bir yermi indireceğim site bi siteesinden indirecem aylık 4,99 dolar diyor indirmem için link atabilirmisiniz ?
  3. VolkiTolki888

EA Games steam gibi oyun alıp oynayabiliceğimiz bir yermi?

EA Games aynı steam epic games gibi oyun alıp pc de oyun oynuyabilecxeğimiz bir platformmu? nasl oluyor yoksa sadece Playstation xbox gibi şeyler içinmi geçerli ea games dan Battlefield 1 alsam pc den oynayabilirmiyim
  4. VolkiTolki888

valorant güncelemeden sonra açılmıyor fotodaki hatayı veriyor

valorant gelen güncellemeyi yaptım ve bu hatayı veriyor anlamadım ne yapmam lazım
  5. VolkiTolki888

Pubg mobil yükleme hatası alıyom fotodaki hata bilen varmı?

Pubg mobil gameloop dan yuklemek istiyom ama hata aliyom fotodaki hatayı aliyom çözümü bilen varmı?
  6. VolkiTolki888

Epic games den oyun alacam ama yapikredi kartindan alacam ama yok nasıl alırım

Epicgames dan yapıkredi kartı ile gta5 alacam ama yapikredi yok neden
  7. VolkiTolki888

Gta 5 premium edition online olan mı?

Ben epic games gta 5 premium alacam da bunda online oyun modları oynayabiliyom demi. Bide epic games de indirimde 84.5 tl daha ucuz bir yer varmı?
  8. VolkiTolki888

Forza horizon 4 de jaguar I pace arabasını bana satabilecek varmı?

Hacılar ben jaguar I pace araba almak istiyorum bana satabilecek varmı?
  9. VolkiTolki888

Forza horizon 4 elektrikli araba nasıl alabilirim?

Forza horizon 4 elektrikli araba nasıl alabilirim veya hangi arabayı alıp modifiye edersem elektrikli oluyor?
  10. VolkiTolki888

Forza horizon 4 eleyicide rakiple yarış yapma için tuş hangisi

Forza horizon 4 de eleyici modda rakiple yarış yapmak için hangi tuşa basmam lazım
  11. VolkiTolki888

Steam oyun aldim olmadi destwk ekibi 3 veya 5 gun icindr oyunlarin gelirdiyor

Steamden oyun aldim gelmedi ve bende destek ekibine yazdim onlarda 3 veya 5 gun icin olur dediler bu dagrumu sizdede oldumu
  12. VolkiTolki888

steamden oyun aldım kütüphaneye gelmedi 1 gün oldu

steamden oyun aldım kütüphaneye gelmedi 1 gün oldu. tekrar almak istiyom almıyo nu oyun alındı diyo ve kartımdan para çekilmemiş gözüküyo
  13. VolkiTolki888

steamden oyun aldım ama hala almış gözükmüyo

steamden oyun aldım ama hala almış gözükmüyo ve Selam ! Satın alma değeriniz 13,95 yetkili değildibu nedenle sipariş herhangi bir masraf oluşturmadı. Kısmi faturanızda sipariş tutarını görürseniz endişelenmeyin: Bu, mevcut fatura döngünüzün kapanmasına kadar iade edilecek bir kredi...
  14. VolkiTolki888

euro track nasıl alırım

ben euro track alacam önce steam den alıp sonra sitesine gidp ordanmı yükleyecegim nasıl yapabilirim. ben multiplayer oynayacam bunuda belirteyim.
  15. VolkiTolki888

fall guys indirime girermi bide ne zaman

fall guys indirime girermi girerse ne zaman gindirime girer
  16. VolkiTolki888

Full guys steam varmi

Full guys alacam da steam varmi varsa kac liradir bide indirime girermi
  17. VolkiTolki888

Euro track alacam ama hangisini alayim

Arkadaşlar ben bu gun euro track almayi düsünüyom ama steam 3 tane farkli var hangisini almaliyim. Ben multi player oynamak istiyom birisi 9.75 birisi 28 lira filan hangisi almaliyim
  18. VolkiTolki888

Rust indirime girecekmi

Rust 40 liraydi su anda 127 lira ne zaman indirime girer indirime girse ne kadar olur
  19. VolkiTolki888

Rust ne zaman indirime girer

Rust ne zaman indirime girer tahmini bi bilgi varmi
Top Bottom