Arama sonuçları: *

1. Aususlike

Mafia 2 def. alınır mı

Selam. İlk oyunu oynayıp zevk almıştım. Şimdi 2. Oyunu alayım diyorum. Ama grafikleri çok iyi durmuyo, ilk oyun kadar iyi olmadığını duyuyorum. Fiyatına 70tl. Çok az olmadığını düşünüyorum. 70tl ye alınır Bi oyun mu sizce
  2. Aususlike

The ascent sorunlumu

Selam. Ascent oyununda fps im yerleri öpüyordu. Oyunu silmiştim bu yüzden. Bu oyun optimizasyon sorunlumu acaba. Fps in bu oyunda kötü olması normal mi. Tekrar yüklesem düzelme ihtimali varmı sizce. Teşekkür ederim 🙂
  3. Aususlike

Uncharted, Tomb raider çakması mı

Oy vermeden önce okuyunuz lütfen. Bahsettiğim unc 1 in (sonraki oyunları değil) Tomb raider ların önceki oyunlarının çakması olduğu. (yine bahsettiğim 2013 ve sonrasında çıkan oyunlar değil). Siz ne dersiniz. Discordda tartışmaya girdik, çıkamadık. Bence abi basbaya unc 1, tr (Tomb raider)...
  4. Aususlike

Oyunlar da directx 12 ne işe yarar

Selam. Açıkçası directx in de ne olduğunu bilmiyorum 😀. Peki oyun ayarlarında directx 12 yi açsam ne fark eder. Fps düşüşüne sebeb olur mu az veya çok.
  5. Aususlike

Ea desktop şöyle bir hata veriyor.

Selam. Gamepass e giriyorum. Fifa 21 i indirme basıyorum. Şöyle bir şey yazıyor. Ne yapmama gerek anlıyamadım. Sadece ea desktop a girmeye çalıştığım da da böyle bir yazı çıkıyor. Origin kapalı. Origin i silmem mi gerek, ne yapmam gerek anlıyamadım
  6. Aususlike

Gamepass oyunlarının simgesi gözükmüyor

Selam. Mesela gemapsss den forza 4 indirdim ama masaüstüne attığımda simgesi boş gözüküyor. Normal de forza ın amblemi veya araba resmi olurdu. Güzel durmuyor açıkçası, nasıl düzeltirim. Üstüne yeni resim ekliyemem değilmi. Teşekkür edeirm 🙂
  7. Aususlike

Oyun indirirken bilgisayara kapandı.

Selam. Gece yatmadan Origin üzerinden oyun indirmeyi başlamıştım. Sabah oynadığımda pc kapalıydı. Artık akşam elektirikler mi kesildi, kardeşim Origin i mi kapattı, ne olduysa, oyun kaldığı yerden inmeye devam eder değilmi. 0 dan başlamaz herhalde. Şuan evde değilimdir bakamıyorum o yüzden...
  8. Aususlike

Epic games de oyun yükleme gözükmüyor

Selam. Battlefrony 2 indiriyorum. Epic games üzerinden indirmeyi başlattım. Origin i açtı. Giriş yaptım ve şuan oyun origin üzerinden iniyorken epic games üzerinden gözükmüyor indiği. Oyun iniyordur değilmi. Sorun yoktur herhalde. Oyunu epic games üzerinden açabilirim 1629150254 Değilmi
  9. Aususlike

Minecraft savelerimi taşıma

Selam. Pc deki minecraft savelerimi, dünyalarımı. Playstation daki minecarft a aktarabilirmiyim Microsoft hesabımı girerek, eleştirerek. Yoksa eski dünyalarım gelmez mi acaba 🙁
  10. Aususlike

Xbox oyunları Dualsense ile oynanabilirmi

Selam. Ps kolunun xbox a bağlanmadığını biliyorum. Fakat bildiğim kadarıyla pc ye bağlanabiliyor birde steam de ki oyunları oynıyabiliyorsunuz. Steam de satılıp xbox (Microsoft) oyunu olan oyunları Dualsense ile oynıyabilirmiyim. Mesela forza horizon 4 ü, yada yeni gelecek 5 i. Birde steam de...
  11. Aususlike

Epic games ücretsiz oyunlarım gitti

Selam. Bi sebeb den dolayı epicgames hesabım ve onunla birlikte hesaptaki ücretsiz oyunlar gitti. Çok uzun zamandır oyun topladığımı söyleyemem. 7-8 aydır topluyorum. Yeni hesap açmak zorunda kaldım. Artık yeni verdiği oyunları almaya çalışıcam. Sizce son 7-8 aydır verdiği oyunlar çok iymilerdi...
  12. Aususlike

Minecraft'da Değişik Bir Yer Buldum

Selam. Kuzenim. Minecarft da bir yer bulmuş. Rastgele bir yere ışınlanmış. Far land mi anlamadım ama pek benzemiyor gibi. Bi baksanıza yav şuna. Bir kere daha salladı sayıları yine aynı yere gitti. Aynı yer nether dada oluyor. Bunlar normalmi. Zaten de fps çok düşüyordu. Resmi ekliyorum.
  13. Aususlike

Epic games kayıtlı hesap değiştirme

Epic games hesabımın kayıtlı olduğu e postayı veya kayıtlı olduğu telefon numarasını değiştirebilirmiyim
  14. Aususlike

Rtx'i çok iyi kullanan oyunlar

Selamlar. Minecraft dışında rtx ekran kartı aldırır dediğiniz başka oyunlar varmı. Gerçekten ray tracing i açtığında çok fark eden oyunlar?
  15. Aususlike

Epic games oyun paylaşma

Selamlar. Şuan benim 2 tane epic games hesabım var. Biri eski ve içerisinde sadece epic games in verdiği ücretsiz oyunlar var. Diyeride yeni açtığım hesap. Yoluma yeni hesap ile devam etmek istiyorum. Sorum hesaptan hesap a oyun paylalmak gibi bir sistem varmı acaba
  16. Aususlike

Oyunuları ileri sarma

Selamlar. Eski pc'm de mafia 1 definitive edition oyununda 10 saat i geçmiştim. Şimdi yeni pc aldım oyun kaldığı yerden devam etmiyeceğinden oyuna başlasammı başlamasammı diye ikilemde kaldım. Mafia 1 remastered da bölüm mantığı vardı. Acaba o bölümleri hızlı hızlı geçmenin bir yolu varmıydı...
  17. Aususlike

Ac: Valhalla dan önce ac: Oddyssey e başlanırmı

Selamlar. Yeni pc aldım. Sizce Valhalla dan önce Oddyssey oynanır mı. Eyer ilk Valhalla oynarsam büyük ihtimalle Bi daha Oddyssey e başlamam. Oddyssey lede başlarsam valhalla yı sonra Bi iki ay sonra başlarım. Valhalla nın daha iyi olduğunu biliyorum ama Oddyssey Valhalla dan bazı farklılıkları...
  18. Aususlike

En sevdiğiniz oyunlar

Selamlar. Yeni bir konsol ile pc alacağım. Şuana kadar iyi bir pc sahibi olmadağım için pek oyun oynıyamadım. Oyun arıyorum. Lütfen 2010 dan sonra çıkmış en sevdiğiniz 10 oyunu yazabilirmisiniz. Çok oyundan anlamadığım için size sormak ve herkesin bilgisini almak istedim. Hikayeli olursa...
  19. Aususlike

Steam key veren ucuz oyun sitleri

İkide bir instragram da steam key veren ucuz oyun siteleri görüyorum. Güvenilirmidir. Veya varmıdır böyle siteler. Ama steam key vermesi şart. Yani steam kütüphanende gözüksün. Güncelleme fln alsın
  20. Aususlike

Gpt 3 türkçe yama oyun

Selamlar. Gpt 3 idye bir yapay zekanın yapdığı türkçe yapmalar var. Bunların hepsini nereden bulabilirim
Top Bottom