Arama sonuçları: *

1. Anilkyae

Battlefield 1 dürbün açılmıyor

Merhaba arkadaşlar Q harfi ile açılmıyor kaç defa sıfırladım kontrolleri
  2. Anilkyae

ETS 2 1.43 için harita modu

Merhaba arkadaşlar, ETS 2 için map arıyorum dar sokakların olduğu yollar (DLC'siz olsun).
  3. Anilkyae

Aternos plugin eklendiği nasıl anlaşılır

Arkadaşlar bir kaç tane plugin indirdim fakat indi mi diye şüphe ediyorum acaba nasıl anlarım ?
  4. Anilkyae

Microsoft flight sim 2020 geçemediğim kısım

Merhaba arkadaşlar iki saattir bu bölümü geçemedim ne yapacağım ? 1640460964 Ne yazık ki fotoğraf yüklenmiyor ben anlatayım right left down fln diyor haraket et diyor orayı geçemedim. 1640461582 @yureksyz niye kızgın attınız ?
  5. Anilkyae

Forza Horizon 4 Müzakere de yakında bitiyor süresi ne kadar ?

merhaba arkadaşlar müzakere de yakında bitiyor yazdığı zaman kaç saniye sonra araba satılıyor ?
  6. Anilkyae

24 liraya oyun önerisi

Arkadaşlar son 24 liram kaldı, güzel oyun önerilerinizi bekliyorum.
  7. Anilkyae

Öneri Steam yaz indirimlerin de oyun önerisi

Arkadaşlar her türlü oyun olur +100 saat götürecek oyunlar olsun. Bütçe: 200 TL.
  8. Anilkyae

Yardım Battlefield 2042 Şuan oynanıyor mu ?

Arkadaşlar twitch te bir tane yayıncı battlefield 2042 oynuyor gerçek mi acaba ? https://www.twitch.tv/othergun kanalı bu Reklam değil bu arada adam nereli bilmiyorum.
  9. Anilkyae

TLauncher 1.17 hatası

arkadaşlar saat 18.00 da yeni minecraft sürümü paylaşıldı ama tlauncher hata veriyor 1.17 indirirken bir tane çözüm denedim yapamadım başka çözümü var mıdır ?
  10. Anilkyae

Battlefield 4 Kayıt etme

merhaba arkadaşlar oyundan çıkacağım ama kayıt nasıl alacağım
  11. Anilkyae

Gta 5 Almaya Değer mi?

Kupon ile gta 5 alacağım sizce değer mi? online ve offline oynarım mod falan kurarım o kadar oyunu daha önce ps4 te 2 defa bitirdim toplam 200 saat oynamışdır
  12. Anilkyae

League of Legends Nasıl Bir Oyundur?

arkadaşlar lol başlıyorum biraz anlatır mısınız oyunu ?
  13. Anilkyae

Epic Games Yeni Oyun Belli Oldu Mu?

arkadaşlar tarihi ileri alıpta bakabilen var mı ?
  14. Anilkyae

Cities Skylines Raw sorunu

arkadaşlar roket fırlatıcam fakat hammadde sorunum var oun 3 gün bedava onu oynuyorum sınırsız param var 4 5 tane tren yeri yaptım fakat malzeme olarak saçma saçma şeyler geliyor 1621681239 @Mehmet hocam siz oyunu oynuyorsunuz galiba çözümü nedir
  15. Anilkyae

Faceit nedir .?.....

arkadaşlar ne işe yarıyor ?
  16. Anilkyae

Bu oyunlar alınır mı?

arkadaşlar steam alışveriş yapacağım indirimde 6 tane oyun beğendim alınır mı ? kaç saat oynarım ?
  17. Anilkyae

Yardım Unterned hile kodları çalışmıyor

Arkadaşlar unterned oyunu oynuyorum tek başıma ama zombilere ölüyorum 2 video izledim dediklerini yaptım ama eşya gelmedi acaba o sistem kalktı mı ? 1620421159 bilen yok mudur ?
  18. Anilkyae

Steam among us nasıl eski sürüm yapılır ?

merhaba arkadaşlarım among us ı crack kullanıyor ve 3.5 sürümündeler sürümleri benle uyuşmuyor acaba ben onları sürümüne nasıl geri dönerim
  19. Anilkyae

Yardım ETS 2 Para ve XP Hilesi Yaptım Online'da Ban Yer Miyim?

Merhaba arkadaşlar ets2 para xp hilesi yaptım online girsem ban yer miyim hile şu 1620051296 Bunu yapan var mıdır acaba
  20. Anilkyae

Csgo da nasıl hızlı kasa kasılır

Merhaba arkadaşlar csgo oynuyorum ve ufuk kasası vb kasalar veriyor bunlardan nasıl daha çok kazanırım
Geri