Arama sonuçları: *

1. SpeedCar

Asetto Corsa'yı nereden indirebilirim ?

Selamün Aleyküm beyler Asetto Corsa' yı ''x'' bir yerden indirsem tek başıma mod yükleyerek oynayabilir miyim? Nereden İndirebilirim?
  2. SpeedCar

Kartımı bozan oyunu tekrar yüklersem bir sorun olur mu ?

S.a beyler aylar önce warface oynarken e. kartımın çipi yanmıştı, yeni kart aldım tekrar yükleyip oynasam herhangi bir sorun olur mu?
  3. SpeedCar

Öneri Düşük Sistem Gereksinimli Hikaye Oyun Önerisi

S.a beyler Düşük Sistem Gereksinimli Hikaye Oyun Önerisi önerir misiniz ve indirebileceğim güvenli bir yer. Q9505 HD6850 4 GB Ram
  4. SpeedCar

Konami ID'nin Sitesi ?!

S.a beyler konami kendi sitesini atar mısınız? Konami yazınca japonca bir site çıkıyor orası mı?
  5. SpeedCar

Pc'm Forza Horizon 3 kaldırır mı?

S.a soru başlıkta. Ya da başka ne önerirsiniz? Q9505 HD 6850 4 GB
  6. SpeedCar

Pc'm NFS Heat açar mı?

S. A Pc m heat açar mı? Açarsa kaç fps? Q9505 HD 6850 4 GB ram En düşükte.
  7. SpeedCar

Minecraft texture nasıl yapabilirim?

S.a arkdaşlar texture pack nasıl yapabilirim? Video çok izledim ama söyledikleri olmuyor. Nasıl yapabilirim? Kaynak falan var mıdır?
  8. SpeedCar

Pubg mobile kontroller çalışmıyor

Selamlar 30 dk önce her şey çalışıyordu, oyundan çıktım şimdi girdim KONTORLLRER çalışmıyor. Çık gir yaptim yine bişey değişmedi.
  9. SpeedCar

Pubg Mobile Kontroller çalışmıyoor

Selamlar 30 dk önce her şey çalışıyordu, oyuundan çıktım şimdi girdim KONTORLLRER çalışmıyor. Çık gir yaptim yine bişey değişmedi. 1624796934 Emülatör bu arada.
  10. SpeedCar

PUBG mobile anlık fps düşüşü

Selamlar Pubg Mobile indirdim PC'me 2 gün önce 40 Fps oynuyordum kimi zaman 20'yi görüyordu ama dün 30'u görmüyordum nedeni ne olabilir? Q9505 69 derece HD 6850 52 derece SSD var. 4GB ram.
  11. SpeedCar

Pubg Mobile'da tahmini kaç fps alırım?

Selamlar şuan arkada iniyor, tahmini kaç fps alırım? Q9505 HD6850 4GB Ram
  12. SpeedCar

CS:GO M4A1S nasıl alınır?

Selamlar nereden alıcam m4a1s'i?
  13. SpeedCar

Need For Speed Serisini Nereden indirebilirim?

Selamlar nereden indirebilirim? Çok sevdiğim bir seri ve pc özelliklerim için de çok uygun.
  14. SpeedCar

Warface international arkadaş ekleme

Selamlar warface indirdim de bir arkadaşım daha oynuyor. Nasıl arkadaş ekliyeceğim?
  15. SpeedCar

Sistemim Warface kaldırır mı?

Selamlar emin olamadım ve size sormak istedim. Sistemim warface kaldırır mı? Q9505 HD 4800(Yakın zamanda HD 6850 veya HD 7850 alıcağım. 4GB 800 MHz ram.
  16. SpeedCar

Öneri Düşük Sistem Oyun Önerisi

Selamlar düşük bir sistemim var. FPS oyunları istiyorum. Ne , neler önerirsiniz. Sistemim; Quad9505 HD 4800 4GB 800 MHz.
  17. SpeedCar

Q9505 + HD 7850 Oyun Performansı

Selamlar Q9505 + HD 7850 + 4GB 800 MHz dual. Bu sistemle valorant ta cs-go da pubg mobil de Fortnite da ortalama kaç fps alırım?
  18. SpeedCar

Q9505 ve HD 6850 Valorant?

Selamlar HD 6850 ve q9505 Le valorantta kaç fps alırım? (Ortalama)
  19. SpeedCar

Valorant dx 11 hatası

Selamlar valorantta dx 11 hatası alıyorum. ATI Radeon HD 4800 Series ekran kartım var. DX 12 şuan win 10 sürümüm.
Top Bottom