Arama sonuçları: *

1. foolhardy0

RDR 2 türkçe yama sorunu

Arkadaşlar bu yamayı yapmışlar indiriyorum ama sadece exe dosyası geliyor acaba diğer dosyaları nasıl görebilirim? https://drive.google.com/file/d/1cnuYrXcFF1WQTi2Atx702EWo1ccUg_Xh/view
  2. foolhardy0

Gamesplanet oyun önerisi

Arkdaşlar gamesplanet te 20 dolar bütçem var hangi oyunları alabilirim ve steamda nasıl oynayabilirim? Oyunlar çok pahalı geldı size sorayım dedim.
  3. foolhardy0

Lost ark ata nasıl bınılır?

Arkdaslar normalde alt+v yapınca panel acılıyor sonra bın e basıyorsun bınıyor ama boyle yapmak cok zor oluyor acaba daha hızlı bır yontemı varmıdır? Bırde bır soru daha attan daha hızlı bırsey varmıdır nasıl alınır bılgılendırırsenız sevınırım.
  4. foolhardy0

GtaV open4 kod duzenlenmıyor

Arkadaslar araba modu yukleyecektım burada bır degısıklık yapamıyorum bır nedenı varmı acaba daha dun yapmıstım bugun yapamıyorum. Bu kod yerınde oynama yapmam gerekıyor ama olmuyor .
  5. foolhardy0

cs go serwerlerı bozuldu mu ?

agalar cs go oynanmıyor gırıyorum sankı 9999 pıng varmıs gıbı sureklı gerı felan atıyor arkadasımda da aynı durum var ne oldu serwerlar mı bozuk bızdemı sorun var ınt felan ıyı bır sıkıntı yok dıger oyunlarda. sızdede var mı bu durum?
  6. foolhardy0

Rust 10x pvp server .

Arkdaslar venom dıye bı sunucu ya gırmıstım cok ıyıydı tam ıstedıgım gıbı varıl felan kırınca rp verıyordu onu da /s yazıp kitlerden rp ıle bısıler alıyordun çok basic güzel bi sw idi buna benzer bi sv felan varmı? yababcı sw giriyorum pvp 10x hic bişi anlamıyorum nasıl sılah alınır felan bılen...
  7. foolhardy0

rdr2 ve rdr onlıne arasındakı fark nedır

arkdaslar rdr2 alcam da Red Dead Redemption 2 dıyor onu alırsam onlıne gırebılırmıyım yoksa rdr onlıne da almam lazımmı eger sadece rdr2 alınca oluyorsa rdr2 onlıne almanın ne mantıgı var neden tasıta o
  8. foolhardy0

RDR2 yi nerden satın almalıyım?

Arkadaslar soyle bı durum var bılıyorsunuz kı epıc games nba bedava yaptı ve onu satın aldıktan sonra 60 tl ındırım kodu verdı bende rdr2 almak ıstıyorum oyun epıc gamesten alınca 200tl suan-60 olursa 140 TL'ye gelıyor steamden alınca 200 tl sızce 200 verıp steamden alımmı yoksa epıcten mı alıyım...
  9. foolhardy0

bannerlord dev console hakkında

bu nedemek hangı tus bu arkadaslar
  10. foolhardy0

bannerlord demırcılık ıle alakalı

arkadaslar bannerlord da demırclıge abandım ama 274 te takıldı en cok ex veren esya nedır ne yapabılırım
  11. foolhardy0

GTAV ONLINE HAKKINDA

You were kicked from this GTA Online session by other players diye bir hata alıyorum nasıl duzelır
  12. foolhardy0

APEX GUNCELLEME HAKKINDA

arkadaslar apex e guncelleme geldı guncelledım ve boyle bı sorun var nasıl duzeltebılırım?
  13. foolhardy0

Valorant ta ressam olmak

Arkadaşlar valorant oynuyorum oynarken mesela karsıma adam cıkıyor ya da uzaktan spray atıyorum mermılerım adamın resmını cızıyor bılıdıgın sıyırıyor hatta yalıyor bıle denebılır ne yapılabılır?
  14. foolhardy0

Valorant HATA nasıl duzelır

bu hata cıkıyor neden daha dun gırıyordum?
  15. foolhardy0

Öneri valorant res attırma sorunu nu cozdum

arkdaslar valorant ta gırerken gırmek ıcın pc reslemenız gerekmektedır yazısı gelıyordu 50kere resledım gene olmuyordu bende az once pc ye format attım ve suan tık dıye gırdı bır kac arkdas daha bu sorunu yasamıstı sanırım ınsallah gorurler de pc ye format atarlar baska cozum yolu bulamadım...
  16. foolhardy0

apex 30007 hata kodu

bu hata nasıl duzelır nasıl oyuna gırebılırım?
  17. foolhardy0

valorant hakkında

arkadaşlar oyuna gırmek ıstıyorum ama gıremıyorum cunku yenıden başlatmanız gerekıyor dıoyr 5 kere denedım gene olmadı neden acaba?
Top Bottom