Arama sonuçları: *

1. pekcevik

Football Manager Aradığım Oyuncuyu Bulamıyorum

Merhaba Football Managerde takımıma Semih Kılıçsoy u transfer etmek istiyorum fakat oyuncuyu bir türlü bulamdım Beşiktaş u19-21 ve As takımada baktım Milli takım kadrosunuda kontrol ettim üstteki arama yerinede yazdım bulamadım yardım edebilirseniz çok sevinirim illaha anlayan vardır
  2. pekcevik

LoL Aldığımız Uyarıları Nerden Görebiliriz

LoL de uyarı aldım fakat neden aldığımı göremedim kapattım görebilmem için herhangi bir site var mı?
  3. pekcevik

HOİ 4 İsim Değiştirme

Oyunda adım Player olarak gözüküyor nasıl değiştirebilirim bilen var mı?
  4. pekcevik

Yardım Rockstar Games Launcher Yüklenmiyor Çöküyor

Epic Games ten yükledim fakat launcher yüklenirken burada çöküyor Epicten GTA dosyalarını doğruladım sorun çıkmadı
  5. pekcevik

Öneri Kariyer Modu Olan Oyun Önerisi

Fifa-F1-NFL gibi kariyer modu olan oyunlar oynamak istiyorum fakat klavye ile oynayacağım ona göre önerilerinizi bekliyorum NFL güzeldi fakat ben beceremedim oynamayı Fifa Pes ve NBA de klavye ile tatmin etmez tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. pekcevik

Microsoft Visual C++ Hatası Forza Horizon 4

Steam versiyonu oyunun fakat böyle değişik bir hata alıyorum Nasıl çözebilirim bilen var mı Win 11 de oynuyorum
  7. pekcevik

Yardım Win11 Forza Horizon 4 açılmıyor

Windows 10 da oynarken sorunsuz oynayabiliyordum Windows 11 e geçtim ve oyun bazen açılıyor oynayabiliyorum bazen baştaki yazılar geliyor ve kapanıyor ne yapabilirim? Format atıp Win10 geçmek istemiyorum 1660694102 Bu ekrandan sonra kapanıyor
  8. pekcevik

F1 22 Ego Dumper Hatası Nasıl Çözülebilir (Crack)

F1 22 yükledim crack oyuna giriyorum sonrasında Ego Dumper hatası geliyor oyun açılır açılmaz nasıl çözebilirim bir bilginiz var mı baya oyunu bir kaç kere sildim yükledim yine çözülmedi 1659712234 Yok mu yardım edebilecek kimse?
  9. pekcevik

Yardım F1 22 Save Sorunu (Crack)

F1 22 yükledim crack bir şekilde oyunu biraz oynadım oyundan çıktıktan sonra save almadığını fark ettim auto save var oyunda kaydediyor olarak gözüküyor ama aslında kaydetmiyormuş nasıl çözebilirim bir bilginiz var mı?
  10. pekcevik

LoL FPS Drop Yaşıyorum

Sistemim iyi ekran kartı sürücülerim güncel Windows güncel ama sürekli LoL de FPS drop yaşıyorum takılma seviyesine geliyo oyun neden olabilir çok rahatsız edici FPS i sabitliyorum yine düşüyo RTX 2060 RYZEN 5 3600 16 GB RAM
  11. pekcevik

Yardım Steam RDR2 Hata Veriyor

Oyunu Steam den aldım Rockstar Games e bağlı neden bu hatayı veriyor yardım bilen var mı?
  12. pekcevik

Öneri Hikayeli Uzun Soluklu Oyun Önerisi

Depolama sorunum yok sürekli çatışma falan olmasın açık dünya olursa güzel olur crack indiricem büyük ihtimalle ayrıca Türkçe yama bulunabilecek bi oyun olursa sevinirim RTX 2060 Ryzen 5 3600 16 GB RAM Rdr 2 yi çok sevmiştim ama oyunu istediğim zaman kaydedemiyordum bu yüzden aynı görevi en az...
  13. pekcevik

Yardım Assasins Creed Valhalla Tepki Vermiyor (Crack)

Torrent yükledim Win11 kullanıyorum oyunu yönetici olarak çalıştırıyorum fakat açılmıyor tepki vermiyor hiç çözümü bilen var mı? Görev yöneticisinde de gözükmüyor
  14. pekcevik

Rdr 2 At Arabası Hareket Etmiyor

At Nalı tepesine gitme görevinde kaldım tekerleği onardım fakat at hareket etmiyor oyunda donma kasma falan yok Shift basıyorum ata falan vurabiliyorum Shift tuşuyla ama kaldı öyle bütün tuşlara bastım yine gitmiyor 1655506059 Tekrar oynamak istemiyorum aynı görevi 3. yapışım sıkmaya başladı...
  15. pekcevik

Yardım Torrent Oyun İndiriyorum Yardım Edebilir Misiniz?

Ben bunu indirdim böyle kaldı nasıl devam etmeliyim ne yapmam gerekiyor Üstüne 2 kere tıklayınca Böyle bir dosya açılıyor Nasıl devam etmem gerek sonrasında bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? İSO yu açınca böyle bir dosya daha açılıyor setup a tıklayınca 124 GB yer istiyo ama ben...
  16. pekcevik

Yardım ETS 0x7 Hatası (crack)

Sağlam indirden ETS 2 yükledim tüm DLC ler ile birlikte ama 0x7 diye bi hata alıyorum oyuna giremiyorum nedendir bilen var mı?
  17. pekcevik

Valorant Ping Sorunu

Normalde pingim gözükmüyor fakat Valoranta girince sürekli yüksek ping uyarısı alıyorum yardımcı olabilecek var mı?
  18. pekcevik

Yardım Oyun Değişik Bir Hata Veriyor

Daha az önce yükledim oyunu hiç giremeden böyle bir hata ile karşılaştım yardımcı olabilicek birileri var mı?
  19. pekcevik

Minecraft Aternos Oyundan Atıyor

Arkadaşlarımla Aternos üzerinden MC oynuyoruz bi tek bende oluyo bu sorun neden böyle oluyo bilen var mı pingim de yok sunucuyu kuran arkadaşımın da pingi yok sürekli atıyor ama TLauncher üzerinden oynuyorum ve Optifine yüklü
  20. pekcevik

Oyunum Bug a Girdi [Witcher 3]

Velendeki diğer ipuçlarını incele ve Baronun eşini bul kısmında takıldım Ormanın Hanımları adlı kitabı da okudum fakat görev güncellenmedi ne yapmam gerek bir bilginiz var mı?
Top Bottom