Arama sonuçları: *

1. N

Valorant Düşük hz değeri

Normalde burada 2k 170hz gösteriyordu şuan kayboldu. Valorant'a geçerken ki süre arttı yani geçerken bir şeyler değişiyor bence. Bunun ayarı nedir? 1629482269 Monitörüm 2k 170hz
  2. N

Yardım Valorant alt tab sorunu

Oyundan alt+tab yapınca tekrar oyuna girmek zorlaşıyor. Örn; Oyundayım alt tab yaptım burayı okuyacağım. Normalde tekrar valorant a basınca direk girmesi lazım fakat benim pc de 10 kere hızlı hızlı basarsam belki giriyor bazen de daha fazla uğraştırıyor. Bunun çözümü var mı? Normalde yoktu...
  3. N

Valorant ortalama 160fps normal mi?

Sistem imzamda Grafik ayarları; 2k en yüksekte v sync kapalı. Değerler normal mi? 1628330191 1628330278
  4. N

Forza Horizon Eleyici başlamıyor

Sorun bu. Hiç girmiyor saatler sürüyor girmiyor. Çözüm nedir? 1627319669 10 GÜNDÜR GİRMEYEN ŞEY KONUYU AÇARKEN YAZARKEN GİRMİŞ. Kusura bakmayın çözüldü...
  5. N

Forza Motorsport Multiplayer hatası

Game Pass üzerinden oynuyorum hata bu.
  6. N

Valorant ayarları ne yapmalıyım

CS:GO dan bugün valoya geçmeye karar verdim fakat ayarlarını bilmiyorum. Özellikle ses kısık geldi. Sizin ayarlarınız neler? 1626530526 kulaklık G Pro X ve surround açık
  7. N

Construction tarzı oyun tavsiyesi.

Cities Skylines, Planet Zoo tarzı oynaması, anlaması kolay oyun arıyorum. Fiyat önemli değil yeter ki deysin. Sistem imzamda.
  8. N

Valorant'a yeni başlıyorum

Valorant a yeni başlıyorum CS de orta üst seviyede oynuyorum sizce valo da neye dikkat etmeliyim tavsiyeleriniz nelerdir?
Top Bottom