Arama sonuçları: *

1. Fatieh

Öneri 96 TL'ye F1 22 alınır mı?

Logitech G29 var bende F1 22 almayı düşünüyorum. Şuan 96 TL Steam'de ve 23'ün çıkmasına daha aylar var. G29 ile zevki çıkar mı? Şuan halihazırda 18 var bende ama çok oynamadım.
  2. Fatieh

FIFA 23 Next Gen versiyon sonunda PC'ye gelecek.

Biliyorsunuz ki FIFA 21 ile birlikte oyunun yeni nesil geliştirilmiş versiyonu tanıtılmıştı ve bu PS5 ve Xbox Series X/S'e özeldi. FIFA 22'de de böyle devam etti ve oyun PC'ye eski versiyon ile çıktı. Fakat FIFA 23'ün ilk trailer'ı ile birlikte son kısımda Next Gen versiyonun PC'ye çıkacağını...
  3. Fatieh

Microsoft Flight Simulator 2020 Türkçe Yama

MFS 2020 oynamaya başladım (Game Pass ile). Oyunda Türkçe yok güvenilir Türkçe yama atabilir misiniz? Ayrıca nasıl kuracağımı bilmiyorum yazarsanız güzel olur. Dediğim gibi oyunu Game Pass ile aldım Steam versiyonu değil.
  4. Fatieh

FIFA 17’yi nereden indirebilirim?

Arkadaşlar Alex Hunter hikayesini baştan sona oynamak istiyorum. PS4’üm var ve FIFA 18 ile 19 var. Fakat PS Store’da FIFA 17’yi bulamadım. Bilgisayarıma 17’yi indirmeyi düşünüyorum fakat nerden indirebilirim bilemiyorum. Steam’de zaten yok Originde de olduğunu sanmıyorum. Güvenli bir şekilde...
  5. Fatieh

Cyberpunk 2077 çevirideki rezillik

Elraen az önce birkaç story attı. Oyunun bir kısmındaki açıklamada basbayağı İstikbal Gö*lerdedir yazıyor. Oyunu ingilizceye alınca oradaki anlam çok daha farklı. Tehlikeli gelecek tarzı bir şey https://www.instagram.com/stories/tugkangonultas/2462058478336884979/ İzlemek isterseniz buradan...
  6. Fatieh

PES 2021 alınır mı? Nasıldır?

FIFA oyuncusuydum her zaman fakat bu sene 21'i alamam ve almamı gerektiren bir şey yok bence. 20 var onu oynuyorum ama artık sıkıldım. Steam'de 43 TL'ye düşmüş alınır mı sizce? Benim asıl beklentim PES 2022 fakat 43 TL'yi görünce acaba alsam mı diye düşünmedim değil.
  7. Fatieh

GTA 5 sadece grafik modu önerecek var mı?

GTA 5 te mükemmel grafikler olmasını istiyorum grafik modu önerebilir misiniz? Sadece grafikleri değiştirsin başka hiçbir mod olmasın
  8. Fatieh

MTA Server'a başka hesapla girme

Mta da serverda jail yedik arkadaşla biz başka hesapla girmek istiyoruz ama başka hesap açamazsınız diyo oyunu sildik yeniden yükledik olmadı taktiğiniz var mıdır mesela ıp değiştirme gibi
  9. Fatieh

Minecraft Xbox Game Pass PC de var mı?

Ben bulamadım nedense internette bakınca var diye gözüküyor ama microsoft store da yok Acaba kaldırıldı mı? 1599255186 Konsol için varmış ben yanlış bakmışım La neden pc için de getirmiyorsunuz yav ben belki rtx test etmek istiyorum yav
  10. Fatieh

Steam iade ne zaman sonuçlanır?

Bugün Beamng drive aldım 40 tl ye. Biraz oynadıktan sonra sıkıldım o yüzden iade etmek istedim. 16 dakika oynadım ve umduğum gibi değil diyerek iade talebinde bulundum Ne zaman sonuçlanır ve ne zaman para kartıma yatırılır?
  11. Fatieh

Microsoft Flight Simulator 2020 hakkında

Bu oyun bir harika açıklamama gerek yok. 2080 Ti ı bile zorlayan bir oyun benim garibim 2060’ım ultrada 1080p de 30-40 fps falan alıyor benim için sıkıntı değil çünkü fps oyunu falan değil 60 fps olmasına pek gerek yok. Fakat sıkıntısı indirme aşaması. Oyuna 160 gb diyorlar ciddi ciddi. Ben bu...
  12. Fatieh

GTA 5'i 2 saat oynamayanların hesabı silinecek iddiası

BÖYLE BİR ŞEY YOK! YALAN YOK ARKADAŞLAR BÖYLE BİŞEY. RESMİ AÇIKLAMA DIŞINDA HİÇBİR ŞEYE İNANMAYIN
Top Bottom